کد خبر:۸۲۱۳۵۲
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

«سامانه پایش عملکرد خطی کارها» خطای کاشت کشاورزان کاهش می‌دهد

دانشجوی دانشگاه تبریز گفت: کشاورزان با کمک «سامانه پایش عملکرد خطی کارها» می‌تواند از به وجود آمدن زمین‌های بایر جلوگیری کنند.

علی غفارنژاد ، دانشجوی محقق دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به «سامانه پایش عملکرد خطی کارها» گفت: براساس تحقیقاتی که در کشور چین انجام شده یک درصد از زمین‌های کشاورزی بایر باقی می‌ماند.

غفارنژاد در ادامه مطرح کرد: در کشور ما حدود ۸۰ هزار زمین‌های بایر وجود دارد. سهم غله‌ای که در این مساحت زمین‌ها می‌توان کاشت، حدود ۳۰۰ هزار میلیارد تومن است که در این راستا، سنسوری تهیه شد که از این عمل جلوگیری می‌کند.

دانشجوی دانشگاه تبریز تصریح کرد: کارکرد این سنسور به گونه ای است که به صورت لحظه‌ای به راننده تراکتورمحصول کاشت پیام می‌دهد که عملیات کاشت به خوبی انجام نشده است.

وی گفت: سامانه پایش عملکرد خطی کار‌ها نمونه خارجی دارد، اما در ایران برای اولین بار طراحی شده است و این محصول نسبت به نمونه‌های خارجی ضد گرد و غبار است. این حسگر در شرایط گرد غبار تست شده و به خوبی عمل می‌کنند.

غفارنژاد در ادامه افزود: با نصب کردن برنامه‌ای در گوشی‌های اندروید و یا نمایشگر تراکتور، میزان بذر کاشت نشان  داده می شود.

لازم به ذکر است، «سامانه پایش عملکرد خطی کارها» به همت دانشجویان تحصیلات تکمیلی مهندسی بیوسیستم دانشگاه تبریز طراحی شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار