کد خبر:۸۴۳۹۹۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد

طراحی و ساخت دستگاه ونتیلاتور به همت محققان شهید مدنی آذربایجان

دستگاه ونتیلاتور از سوی محققان شرکت آدلیم توان اوراسیا مستقر در مرکز رشد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان طراحی و ساخته شد.

حامد آقائی، مدیر عامل شرکت آدلیم توان اوراسیا آذربایجان شرقی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو، با اشاره به ساخت ونتیلاتور (Ventilator) گفت: دستگاه تنفس مصنوعی، دستگاهی است که با توجه به شرایط بیمار به عمل تنفس کمک می‌کند و یا برای بیمارانی که قادر به تنفس نیستند، تنفس را بصورت کامل انجام می‌دهد. دستگاه به نحوی طراحی شده است تا هوای قابل تنفس (در صورت نیاز هوا با درصد اکسیژن بیشتر) را به داخل ریه‌ها بفرستد و سپس دی اکسید کربن را از ریه‌ها خارج کند. از ونتیلاتور‌ها به صورت عمده در بخش‌های مراقبت ویژه، بخش اورژانس و بیهوشی استفاده می‌شود.

آقائی در ادامه مطرح کرد: نوعی از ونتیلاتور به نام ونتیلاتور پرتابل نیز برای استفاده در آمبولانس، همچنین در شرایط بحرانی، مناطق صنعتی، بیمارستان صحرایی و مکان‌های امدادی بدون تجهیزات پیشرفته و همچنین در هواپیما مورد استفاده قرار می‌گیرد ضمن این که برای نگهداری از بیمار در منزل (Home Care) نیز می‌توان از دستگاه ونتیلاتور پرتابل استفاده کرد. با توجه به شرایط بیمار ونتیلاتور می‌تواند فشار، حجم و زمان تنفس را کنترل و یا محدود سازد.

مدیر عامل شرکت آدلیم توان اوراسیا تصریح کرد: امیدواریم بعد از اخذمجوز‌های لازم از مراجع ذیصلاح به تولید انبوه برسد.

وی گفت: طراحی بخش مکانیک دستگاه با همکاری امید آقابالازاده که هردو، از دانشجویان فعال ورودی ۹۵ رشته‌های برق و مکانیک دانشگاه شهید مدنی آذربایجان هستند، انجام شده است.

آقائی بیان کرد: هوشمند سازی صنعتی و ساخت و تولید قطعات الکترونیکی مورد نیاز جامعه و حرکت بسمت دانش بنیان شدن را از اهداف این شرکت است.

مدیر عامل شرکت آدلیم توان اوراسیا اظهار کرد: قیمت تمام شده پایین، ارتقاء و قابلیت تنظیم تایم TPLT (تاخیر زمانی بین دم و بازدم، نسبت تایم زمانی دم به بازدم i/E) را از ویژگی‌های بارز این دستگاه است.

لازم به ذکر است، این دستگاه توسط محققان شرکت آدلیم توان اوراسیا مستقر در مرکز رشد دانشگاه شهید مدنی آذربایجان ساخته شده است.
 
کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار