۵۰ دفتر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در نامهای خطاب به نمایندگان مجلس، خواستار شفافسازی در خصوص اختصاص درآمدهای حاصل از مدیریت مصرف سوخت به مردم شدند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ۵۰ دفتر اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان در نامه ای خطاب به نمایندگان مجلس خواستار شفاف سازی در خوص اختصاص درآمدهای حاصل از مدیریت مصرف سوخت به مردم شدند.
متن این نامه به شرح زیر است:
نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی
با سلام و اهدای تحیات
همانگونه که مستحضرید شرایط امروز کشور محصول سلسله تصمیمات غلط دولت و علی الخصوص وزیر همیشگی نفت است، فرآیندی اشتباه که در سال ۱۳۹۴ و با لجاجت شخص آقای زنگنه منجر به حذف کارت هوشمند سوخت شد و زیان ۳۰۰۰۰ میلیارد تومانی را متوجه مردم و نظام اسلامی کرد. شرایط معیشتی و روانی جامعه امروز خصوصا در ایامی که فشار حداکثری غرب از طرفی و ناکارآمدی دولتیها از طرف دیگر مردم را تحت فشار قرار داده اند، پذیرای هیچ گونه افزایش قیمتی نیست.
مگر غیر از این است که اعضای کمیسیون انرژی مجلس و شخص وزیر ثروتمند نفت هرگونه افزایش قیمت سوخت را تکذیب میکردند، پس چه کسی باید پاسخگوی این شوک غیرمنتظره به جامعه باشد؟
مردم از نمایندگانشان انتظار دارند با تدبیر مناسب هزینه تصمیمات اشتباه سیاستگذاران دولتی و غیردولتی را مدیریت کنند و مسئولین را در مقابل تصمیماتشان پاسخگو کنند.
نمایندگان محترم، سال هاست مردم و نظام اسلامی تاوان تصمیمات غلط شخص بیژن زنگنه و تیم تصمیم گیری وزارت نفت را میپردازند، اینک ما بعنوان موکلان شما از شما سوال میپرسیم:
عاقبت قرارداد ننگین کرسنت به کجا رسید؟ مگر قرار نبود آقای زنگنه ظرف دو هفته این پرونده را با ارائه گزارش به مجلس حل و فصل کند؟ چرا ماجرای کرسنت در ایران بایکوت شده است؟
هزینههای دور زدن ایران توسط شرکت توتال که کارشناسان و متخصصان بارها و بارها بابت بدعهدیها و خیانتش به وزارت نفت هشدار داده بودند را چه کسی باید پرداخت کند؟
ضرر ۳۰۰۰۰ میلیارد تومانی وزارت نفت با حذف کارت هوشمند سوخت به بیت المال را چه کسی باید پاسخگو باشد؟
وکلای محترم، تصمیم اخیر مبنی بر افزایش قیمت سوخت بدون اقناع جامعه، بدون آمادگی ذهنی جامعه از مزایا و مواهب آن، بدون زمینه سازی هایی، چون افزایش ظرفیت جایگاههای CNG، عاری از هرگونه تدبیری برای حمایت از خریداران خودروهای دوگانه سوز با ارائه تسهیلات، عدم حمایت از توسعه حمل و نقل عمومی و کمک به زیرساختهای آن، بدون حذف سهمیه خودروهای لوکس و مالیات بر خودروی دوم انجام شده است و با این شرایط جامعه پذیرای چنین تصمیمی نخواهد بود و اعتراضات به حق مردمی را به دنبال خواهد داشت.
اینک درخواست ما بعنوان جمعی از دفاتر عضو اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشجویان مستقل سراسر کشور از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی در وهله اول و در اسرع وقت استیضاح بیژن زنگنه بعنوان عامل وضع موجود است و سپس تدبیر و مدیریت شرایط کنونی با تصویب چندین بند از پیشنهادات عنوان شده و اضافه کردن به مصوبه شورای هماهنگی سران سه قوه جهت ایجاد زیرساختهای مطلوب و تعدیل فضای حاکم است، همچنین امیدواریم بندهای جدید در اسرع وقت و با رعایت الزامات معیشتی و روانی مردم عزیز تصویب و اجرایی گردد همچنین انتظار میرود درآمدهای حاصل از مدیریت مصرف سوخت و چگونگی تخصیص آن به مردم به صورت شفاف در ساز وکاری به اطلاع مردم برسد.