رییس دانشگاه تهران گفت: در تبدیل علم و دانش به ثروت نقص داریم و راه اندازی مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای دانش بنیان و طرح شهید احمدی روشن برای رفع این نقص است.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، محمود نیلی احمدآبادی رییس دانشگاه تهران عصر روز گذشته ۲۵ آبان ماه در «چهارمین دوره طرح شهید احمدی روشن» گفت: ایران امروز غنی از جوانان خلاق، نوآور و مشتاق به دانش است و خوشبختانه دانشگاهها نیز به خوبی در زمینه آموزش و پژوهش اقدامات لازم را انجام میدهند.
وی ادامه داد: اما نکته قابل تامل تبدیل علم و دانش به ثروت است که اکنون در این مسئله نقص داریم. پس اقداماتی مانند راه اندازی مراکز رشد، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای دانش بنیان و طرح شهید احمدی روشن برای رفع این نقص است. همه این اجزای زیست بوم فناوری در کشور استعدادها و زیرساختها را در کنار هم قرار میدهد تا با راهکارهای مشخص به هدف و رفع نقص برسیم.
به گفته نیلی، آموزش مهمترین بخشی است که زیرساختها را بر اساس آن میتوان بنا کرد و مقطع کارشناسی بهترین زمان برای سرمایه گذاری روی منابع انسانی است.
نیلی احمد آبادی با بیان اینکه دانشگاهها باید آموزش مهارتهای نرم را محور قرار دهند، گفت: مسئله محور کردن فعالیتهای دانشجویی محور طرح شهید احمدی روشن است که تمام بخشهای کشور که به این موضوعات مرتبط هستند باید همگرایی و پیوستگی داشته باشند.
بر اساس این گزارش، چهارمین دوره طرح شهید احمدی روشن با حضور جمعی از سرآمدان، اعضای هیئتعلمی، دانشآموختگان و دانشجویان دانشگاههای برتر کشور برگزار شد.
بنیاد ملی نخبگان با هدف توانمندسازی و مشارکت دانشجویان مستعد برای حل مسائل کشور با اجرای طرح شهید احمدی روشن، توانمندیهای دانشجویان صاحب استعداد برتر را در جهت شناسایی و حل مسائل واقعی کشور هدایت میکند. در این طرح استادان خبره دانشگاهی و متخصصان برتر صنعتی با شناسایی مسائل و مشکلات اصلی کشور، هستههای نخبگانی مسأله محور را با مشارکت دانشجویان برگزیده تشکیل داده و به صورت علمی و تخصصی در قالب طرحی مشخص و در بازه زمانی معین به حل آنها میپردازند.
هدایت دانشجویان مستعد برای شناسایی مسائل راهبردی کشور، ایجاد شبکه دانشجویان مستعد و خبرگان دانشگاهی و صنعتی و افزایش مهارتهای اجتماعی و روحیه خودباوری دانشجویان برخی از اهدافی است که در این طرح دنبال میشود.