کد خبر:۸۰۵۵۹۰
فرصتی برای فرهنگسازی اقتصاد دیجیتال؛

نخستین «نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن» دی‌ماه ۹۸ برگزار می‌شود

«نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن» برای اولین بار با حمایت معاونت علمی و فناوری ۲۴ تا ۲۷ دی ماه ۹۸ در تهران برگزار خواهد شد.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری، نخستین «نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن» با حمایت ستاد فرهنگسازی اقتصاد دانش‌بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می‌شود تا فرصتی برای فرهنگسازی اقتصاد دیجیتال و حمایت از تولیدات ایران ساخت در این حوزه باشد.

پیوند فناوری و اپلیکیشن‌های کاربردی، تبادل افکار بدیع و الگوی بهینه، اشتغال‌زایی و رشد همکاری‌های ملی و بین‌المللی، بسترسازی لازم برای ارائه حداکثری ظرفیت‌ها و توانمندی شرکت‌های فناور اهدافی است که با برگزاری این نمایشگاه دنبال می‌شود.

این نمایشگاه نخستین دوره برگزاری خود را تجربه می‌کند و از ۲۴ تا ۲۷ دی ماه سال جاری در نمایشگاه بین‌المللی تهران میزبان علاقمندان است. فعالان حوزه‌های اپلیکیشن، بازی‌های رایانه‌ای، استارت‌آپ‌ها و کسب و کار‌های نوپا، توسعه دهندگان، شتاب دهنده‌ها، اپراتور‌های تلفن همراه، فین تک‌ها و ارائه دهندگان محتوا از شرکت کنندگان این رویداد هستند.

بر اساس این گزارش، طبق آخرین اطلاعات از مرکز آمار، ۸۸ میلیون تلفن همراه در کشور مشغول به کار است. به عبارت دیگر ضریب نفوذ تلفن همراه در کشور از مرز ۱۱۰ درصد گذشته و موجب شده است تا ماهانه بیش از ۳۱ میلیون کاربر فعال از اپلیکیشن‌ها استفاده کنند، این ارقام از بازاری گسترده برای فعالان حوزه اپلیکیشن حکایت دارد. بازاری که تا پایان فروردین ۹۸ تقاضای بیش از ۴۰ میلیون کاربر را پاسخ گفته است.

در همین راستا نخستین «نمایشگاه تخصصی اپلیکیشن» می‌تواند فرصت مناسبی را برای سرمایه گذاری در این صنعت رو به رشد فراهم کند. این نمایشگاه با گرد هم آوردن فعالان این حوزه بخشی از زیست بوم اقتصاد دیجیتال را نمایش می‌دهد. زیست بومی که رونق و توسعه آن راهی برای رهایی از اقتصاد نفتی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار