آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۶۱۰۱
رایگانی:

طرح ویژه تعزیرات برای کنترل قیمت‌ها در فاز اول یک ماه اجرا می‌شود

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: طرح ویژه سازمان تعزیرات حکومتی برای کنترل قیمت‌ها و مقابله با افزایش آن در فاز اول یک ماهه اجرا می‌شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سید یاسر رایگانی سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی در خصوص نظارت جدی بر قیمت‌ها و بازار گفت: سازمان تعزیرات از اولین ساعات بحث افزایش قیمت بنزین به سراسر کشور ابلاغ شد تا شعب ویژه‌ای برای رسیدگی به تخلفات مربوط به افزایش قیمت به بهانه گرانی بنزین اختصاص دهند.

وی افزود: مقرر شد این شعب ویژه رسیدگی هایشان را یک هفته‌ای انجام دهند و نتیجه رسیدگی‌ها را به استحضار هموطنان برسانند.

رایگانی خاطرنشان کرد: ما این نظارتهایمان در همه ایام سال وجود دارد، اما در این طرح اخیر بضاعتمان را دو برابری کردیم و این ذهنیت ایجاد نشود که ما فقط الان مشغول این کار شده ایم.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: روز ینیست که از سوی سازمان‌ها و ادارات کل صد‌ها پرونده به شعب وارد نشود.

وی در خصوص افزایش ظرفیت انسانی و اینکه شاید این طرح‌ها مقطعی باشد گفت: طبق مصوبات ستاد تنظیم بازار و براساس آن تصمیم گیری‌هایی که انجام شده قرار است در ابتدا یک ماه این طرح اجرا شود و یک پایشی انجام شود تا مشخص شود بر روی کدام کالا‌ها باید بیشتر پایش شوند.

رایگانی افزود: بعد از آن، کالا‌های مورد نیاز پایش بیشتر تا پایان تعطیلات فروردین سال ۹۹ این طرح اجرا خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار