کد خبر:۸۰۷۷۳۰
طهرانچی مطرح کرد

رونق درآمد سرانه خانواده‌ها از اولویت‌های اساسی دانشگاه آزاد است

رئیس دانشگاه آزاد گفت: این دانشگاه در گام دوم خود رویکرد جدیدی تحت عنوان دانشگاه کارآفرین و کارآمد که دغدغه اشتغال جوانان این مرز و بوم را دارد، اتخاذ کرده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، نشست صمیمی محمدمهدی طهرانچی، رئیس دانشگاه آزاد با مدیران، مسئولان و رؤسای پیشکسوت این دانشگاه امروز سه‌شنبه پنجم آذرماه در سازمان مرکزی برگزار شد.

طهرانچی با بیان اینکه این نشست به منظور بهره مندی از تجربیات ارزشمند پیشکسوتان دانشگاه آزاد برگزار شده است، گفت: تلاش و همت مردان بزرگ در ساخت، توسعه و پیشرفت دانشگاه آزاد در تک تک واحد‌ها و مراکز آموزشی این دانشگاه در سطح کشور مشهود است و می‌خواهیم از تجربه گذشته برای ساخت آینده استفاده کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد از سال ۹۲ دچار کاهش جمعیت دانشجویی شده بود، اظهار داشت: با کار و تلاش مداوم و مستمر و همچنین تغییر رویکرد در دانشگاه آزاد شاهد افزایش ۱۲ تا ۵۸ درصدی دانشجو در مقاطع کاردانی و کارشناسی این دانشگاه در سال جاری هستیم که بیانگر اعتبار دانشگاه آزاد در بین مردم است.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، افزایش سطح دانش عمومی جامعه را دغدغه دانشگاه آزاد در گام نخست عنوان کرد و افزود: این دانشگاه در گام دوم خود رویکرد جدیدی تحت عنوان دانشگاه کارآفرین و کارآمد که دغدغه اشتغال جوانان این مرز و بوم را دارد، اتخاذ کرده است.

رئیس دانشگاه آزاد بیان کرد: به همین منظور ساختار این دانشگاه دچار تغییراتی شد و معاونت‌های موضوعی تحقیقات، فناوری و نوآوری، علوم انسانی و هنر، علوم، مهندسی و کشاورزی به ساختار جدید اضافه شد. واقعیت این است که اگر دانشگاه آزاد اسلامی به اقتصاد شهر وصل نشود و سرانه درآمدی مردم جامعه را با آموزش‌های مهارتی، کسب و کار و ... افزایش ندهد، محکوم به شکست است؛ بنابراین رونق درآمد سرانه خانواده‌ها از اولویت‌های اساسی دانشگاه آزاد اسلامی است.

در ادامه این نشست احمد شاهورانی، بهمن یزدی صمدی، جواد عزیزیان و علیمحمد رنجبر از رؤسای پیشکسوت دانشگاه آزاد اسلامی به ارائه پیشنهاداتی درباره راهکار‌های رشد و پیشرفت این دانشگاه پرداختند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار