آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۷۷۳۱

آمریکا از زمستان امسال پناهجویان اخراجی را به هندوراس می‌فرستد

یک وبگاه خبری آمریکایی گزارش کرد که رئیس‌جمهور آمریکا احتمالا اخراج پناهجویان به هندوراس را از ژانویه ۲۰۲۰ آغاز کند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا احتمالاً اخراج برخی از پناهجویان آمریکای مرکزی را که به دنبال پناهندگی در آمریکا بودند، از ژانویه ۲۰۲۰ (دی ماه) آغاز خواهد کرد و آن‌ها را به هندوراس می‌فرستد.

اوایل مهرماه، آمریکا و هندوراس به توافق رسیدند تا هندوراس مهاجران اخراجی از آمریکا را پذیرش کند و آنطور که وبگاه خبری «اکسیوس» گزارش کرده است، توافقات در زمینه پناهندگی با کشور‌های آمریکای مرکزی از تابستان امسال به امضای «کوین مک آلینان» وزیر امنیت داخلی سابق درآمده و از ژانویه اجرایی می‌شود.

برخی از منتقدان معتقدند که به دلیل بالا بودن میزان خشونت، هندوراس کشور امنی برای پناهجویانی نیست که از کشور‌های خود برای ایالات متحده امریکا درخواست پناهندگی داده بودند.

در ماه سپتامبر (اواخر شهریورماه)، آمریکا توافقات مشابهی را با گواتمالا و السالوادور برای پذیرش پناهجویان اخراجی آمریکا به امضا درآوردند و در همین راستا، هفته گذشته اولین پناهجو از آمریکا به گواتمالا اخراج شد.

رسانه‌های این کشور‌ها که به «کشور‌های امن ثالث» معروف شده‌اند، می‌گویند واشنگتن دولت‌های آن‌ها را برای پذیرش پناهجویان اخراجی از آمریکا، تحت فشار اقتصادی قرار داده است.

ترامپ از همان ابتدای ریاست‌جمهوری‌اش در سال ۲۰۱۷، اجرای سیاست‌های ضدمهاجرتی خود را آغاز کرد. یکی از وعده‌های مهم انتخاباتی وی ساخت دیوار مرزی بین آمریکا و مکزیک بود، اما تاکنون موفق به تحقق کامل آن نشده است.

در ماه فوریه سال جاری میلادی (اسفند ۱۳۹۷)، منازعه سیاسی بر سر تأمین بودجه دیوار مکزیک به طولانی‌ترین تعطیلی دولت آمریکا در طول تاریخ انجامید. در نهایت کنگره تنها با ساخت دیواری نرده‌ای با بودجه ۱.۳۸ میلیارد دلار در برخی نواحی مرزی موافقت کرد.

علیرغم موجی از انتقادات از سیاست جدید واشنگتن در خصوص اخراج پناهجویان از آمریکا به کشور‌های آمریکای مرکزی، دولت ترامپ مدعی است که تلاش می‌کند از طریق پیمان موسوم به کشور امن ثالث، آندسته از پناهجویانی را که بدون توقف در کشور‌های مسیر خود، مستقیماً برای درخواست پناهندگی به آمریکا آمده‌اند را به این کشور‌های آمریکایی بازگرداند.

بی‌بی‌سی پیش از این گزارش کرده بود که احتمالاً سالانه ۲۶ هزار پناهجویی که در انتظار نتیجه پرونده خود هستند، در هندوراس پذیرفته شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار