کد خبر:۸۰۸۰۳۳
آخر هفته با اخبار فناوری |

صدور کارت بازرگانی رایگان برای دانش‌بنیانی‌ها / سوخت‌های زیستی روند گرم شدن زمین را به تعویق می‌اندازند

برای مرور مهمترین اخبار فناوری طی یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژی‌های روز با ما همراه باشید.

منتشر نشود

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.
 
 
۳ هزار آزمایشگاه عضو شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی هستند
رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، با بیان این که شبکه آزمایشگاهی در حال حاضر ۳۵ هزار نفر عضو دارد، گفت: پیش بینی می‌کنیم پایان امسال تعداد اعضای شبکه آزمایشگاهی به ۵۰ هزار نفر می‌رسد.

اسدی فرد تصریح می‌کند: در سالی که به نیمه رسانده‌ایم شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اعضای خانواده خود را افزایش داده و با ۳۵ هزار عضو در حوزه‌های زیست فناوری، علوم و فناوری‌های شناختی، گیاهان دارویی و طب سنتی، سلول‌های بنیادی، کشاورزی و محیط زیست و حمل‌ونقل پیشرفته، اهداف خود را پیش می‌برد.
 
صدور کارت بازرگانی رایگان برای دانش‌بنیانی‌ها / سوخت‌های زیستی روند گرم شدن زمین را به تعویق می‌اندازند
 
کارت بازرگانی تقریبا رایگان برای دانش‌بنیان‌های عضو مجمع تشکل‌ها صادر می‌شود
کلاهی، رئیس مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران در نشست شاخص‌های حمایتی کسب و کار‌های نوپا و شرکت‌های دانش بنیان، اظهار کرد: مجمع تشکل‌های دانش بنیان اتاق بازرگانی با هدف ورود کسب و کار‌های نوپا فعالیت خود را آغاز کرده است و ما تلاش می‌کنیم در این حوزه همه شرکت‌ها را به یک چشم ببینیم.

رئیس مجمع تشکل‌های دانش‌بنیان اتاق بازرگانی ایران گفت: شرکت‌های دانش بنیانی که عضو مجمع تشکل‌های دانش بنیان اتاق بازرگانی ایران هستند اگر بخواهند کارت بازرگانی دریافت کنند تقریبا برای آن‌ها رایگان خواهد بود، زیرا ۵۰ درصد هزینه را صندوق نوآوری و شکوفایی و ۵۰ درصد آن را اتاق بازرگانی پرداخت می‌کند و این کارت‌ها به سرعت صادر خواهد شد.
 
 
شرکت‌های دانش‌بنیان برای تولید صنعتی تسهیلات ۵۰۰ میلیون تومانی دریافت می‌کنند
شاوردی مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی در نشست شاخص‌های حمایتی کسب و کار‌های نوپا و شرکت‌های دانش بنیان که درمحل صندوق نوآوری و شکوفایی برگزار شد برخی تسهیلات و خدمات این صندوق را برشمرد و اظهار کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی یک نهاد حمایتی است که از سال ۹۲ کار خود را آغاز کرده است.

مدیر توانمندسازی صندوق نوآوری و شکوفایی تصریح کرد: قبل از تولید صنعتی یک محصول شرکت‌ها می‌توانند از خدمات بانکی استفاده کنند که نرخ سود آن ۱۱ درصد بوده و بازپرداخت آن به صورت مرحله‌ای است و صندوق ۸۰ درصد کل هزینه را که تا سقف ۵۰۰ میلیون تومان است تسهیلات می‌دهد.
 
صدور کارت بازرگانی رایگان برای دانش‌بنیانی‌ها / سوخت‌های زیستی روند گرم شدن زمین را به تعویق می‌اندازند
 
نخستین آزمون ملی «سنجش هوش» در کشور استاندارد شد
«نخستین آزمون ملی سنجش هوش» با عنوان مجموعه آزمون هوشی ایران – استنفورد – بینه (ISB ۵) با تلاش یک گروه مطالعاتی و تحقیقاتی برای دستیابی به اهداف علمی و اجرایی در سطح کشور استاندارد شد.

علی عسگری مجری این طرح پژوهشی بیان کرد: با اجرای این طرح می‌توان ابعاد و حیطه‌های مختلف هوش کلی (IQ)، کلامی و غیرکلامی را در افراد سنین ۲ تا ۹۰ سالگی به شیوه‌‎ای معتبر و دقیق مورد سنجش و اندازه‎گیری قرار داد.

به گفته عسگری، این طرح در سه مرحله شامل انطباق‎سازی و پرورش مقیاس (تهیه بسته اصلی بومی‎سازی شده آزمون و نیز آماده‎سازی سؤال‎ها، زیرمقیاس‎ها و کلید نمره‎گذاری برای اجرای اصلی)، رواسازی و اعتباریابی (تدوین نسخه رواسازی و اعتباریابی شده ایران- استنفورد- بینه (ISB ۵) به‌صورت یک مجموعه آزمون کامل ملی) و استانداردسازی (تعیین نمره سنی استاندارد و تهیه جدول‎های هنجاری) به اجرا درآمده است.
 
صدور کارت بازرگانی رایگان برای دانش‌بنیانی‌ها / سوخت‌های زیستی روند گرم شدن زمین را به تعویق می‌اندازند
 
ساخت تجهیزات پیشرفته برای تصویربرداری نوری از مغز آغاز شد
با تلاش تیم‌های تحقیقاتی و در قالب گروه «پیشران» تحت حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری‌های شناختی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، هشت طرح پژوهشی طراحی، ساخت تجهیزات و سیستم‌ها در حوزه «نوروفوتونیک» در دانشگاه شهید بهشتی در حال اجرا است.

حمید لطیفی عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی اعلام کرد: برای تصویربرداری از مغز و انجام مطالعات دقیق‌تر نسبت به عملکرد این بخش حیاتی بدن، طراحی و ساخت دستگاه‌ها و تجهیزات پیشرفته درحوزه "نوروفوتونیک" توسط متخصصان و محققان در پژوهشکده لیزر و پلاسما با همکاری مرکز تحقیقات علوم اعصاب دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حال انجام است.
 
 
سوخت‌های زیستی روند گرم شدن زمین را به تعویق می‌اندازند
خبر گرم شدن جهانی هوا را شنیده‌ایم. در سه قرن اخیر میانگین دمای هوا یک درجه افزایش یافته است و بنا به گفته محققان تا سال ۲۰۵۰ هم نیم درجه‌ای این افزایش دما بیشتر خواهد شد. عددی که شاید به ظاهر بزرگ نباشد؛ اما مخاطرات آن برای کره زمین و همه جانداران بزرگ و جدی است.

«سوخت‌های زیستی یکی از راه‌کار‌های موثر کاهش انتشار گاز‌های گلخانه‌ای و مبارزه با تغییر اقلیم است.» قانعی با اشاره به این نکته بیان می‌کند: توسعه استفاده از سوخت‌های زیستی کمک موثری در کاهش گاز‌های گلخانه‌ای و در پی آن جلوگیری از تغییرات اقلیمی در دنیا است.
 
 
۱۲ پژوهشگر ایرانی در بین پراستنادترین پژوهشگران دنیا قرار گرفتند
محمدجواد دهقانی سرپرست ISC گفت: شرکت کلاریویت آنالتیکز (ISI) هرساله به معرفی پراستنادترین پژوهشگران دنیا (Highly Cited Researchers) می‌پردازد. این فهرست شامل گروهی از پژوهشگران علوم و علوم اجتماعی می‌شود که در طول یک دهه گذشته با انتشار مقالاتشان توانسته‌اند بیشترین تعداد استناد‌ها را دریافت کنند.

وی افزود: برای انتخاب پراستنادترین پژوهشگران دنیا، مقالات یک درصد پراستناد در دوره زمانی ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۸ مطابق با فهرست پایگاه شاخص‌های اساسی علم (ESI) پردازش شدند. لازم به ذکر است، تعداد استناد‌های مقالات یک درصد پراستناد یکی از معیار‌های اصلی انتخاب پراستنادترین پژوهشگران دنیا است.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار