آخرین اخبار:
کد خبر:۸۰۷۸۸۶
با تلاش صنعتگران داخلی؛

نسوز‌های نانویی ایرانی راهی صنایع فولاد کشور شدند

یک شرکت دانش‌بنیان موفق به فروش نسوز‌های مصرفی به مجتمع فولاد مبارکه و فولاد سبا به ارزش ۲۰ میلیارد ریال شده است.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، یک شرکت ایرانی دانش بنیان ، نسوز‌های مصرفی در توربین‌های گازی را با استفاده از فناوری نانو به تولید می‌رساند. به گفته مدیرعامل این شرکت، قراردادی برای خرید نسوز‌های مصرفی با مجتمع فولاد مبارکه و فولاد سبا به ارزش ۲۰ میلیارد ریال منعقد شده است.

محمد حسین‌زاده یزدی، مدیرعامل شرکت اطلس سرام کویر می‌گوید: «در صنایع فولاد توانستیم با شرکت‌های بزرگ نظیر مجتمع فولاد مبارکه و فولاد سبا قرارداد‌هایی منعقد کنیم. بخش نیروگاهی یکی از بزرگترین مصرف‌کنندگان این فناوری هستند که به دنبال توسعه بازار خود در بخش نیروگاهی نیز هستیم. از جمله مزایای ما نسبت به شرکت‌های خارجی می‌توان به دسترسی آسان و ارزان‌تر بودن محصولات ما نسبت به آن‌ها اشاره کرد.»

وی می‌افزاید: «این شرکت اطلس تأمین کننده محصولات نسوز به صنایع مادر مانند فولاد، نیروگاه ها، سیمان و مس است صنایعی که روز به روز درحال گسترش و تکامل بوده و این موضوع روی کسب و کار ما تاثیر مثبتی دارد. چشم انداز شرکت ما برای ۵ سال آینده این است که بتوانیم به تمام شرکت‌های بزرگ محصولات خود را عرضه کنیم و همچنین جایگاه شرکت را ارتقا داده و محصولات بیشتری که جایگزین محصولات خارجی است، را تولید کنیم. در صنعت فولاد در بخش کوره‌های قوس بوده که جایگزین آجر‌های منیزیت گرافیتی می‌شود»

حسین‌زاده درباره توسعه بازار خارجی گفت: «در بین کشور‌های خارجی قصد داریم در روسیه، سوریه و عراق بازارمان را گسترش دهیم و وارد بازار نیروگاهی و فولادی آن‌ها شویم و در حال حاضر هم با یک شرکت نیروگاهی عراقی در حال توافق برای همکاری هستیم.»

نسوز‌های مصرفی در توربین‌های گازی به روش فوق سرمایش تولید می‌شوند. در این روش تولید مواد اولیه نظیر آلومینا پس از مخلوط‌سازی با محلول‌های نانو، قالب‌گیری، ویبره و پرس، به تونل انجماد منتقل می‌شود. در این مرحله انبساط ۱۱ درصدی مواد حامل ناشی از انجماد از یک طرف و عدم امکان خروج مواد از قالب از طرف دیگر، منجر به پدیده فرم‌دهی به روش پرس ایزواستاتیک سرد می‌شود و قطعات خارج شده از قالب دارای استحکام خام بسیار بالایی هستند. از جمله مزایای رقابتی محصول تولیدی نسبت به نمونه‌های موجود در بازار و حتی نسبت به نمونه‌های وارداتی می‌توان به تلورانس ابعادی بسیار پایین و دقت ابعادی بالا، مقاومت به شوک حرارتی، مقاومت به خوردگی و طول عمر بالاتر اشاره کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار