معاون معماری و شهرسازی شهردار تهران با اشاره به اینکه ۳۵ درصد سوخت کشور در ساختمانها میسوزد، گفت: این موضوع تأثیر بسزایی در آلودگی هوا دارد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، عبدالرضا گلپایگانی معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران در برنامه چهارمین همایش ساختمان پایدار و مصرف بهینه انرژی، گفت: این همایش فرصتی بود که تجارب مان را در خصوص ساختمان و شهر پایدار به اشتراک بگذاریم و بر همین اساس چهار پنل تخصصی در حوزههای مختلف در این همایش برگزار کردیم.
وی افزود: بحث شناسنامه انرژی ساختمان موضوع مهمی است و امیدوارم با نهادهای مسؤول در صنعت ساختمان سازی، برچسب و شناسنامه انرژی ساختمان اجرایی شود.
گلپایگانی گفت: در سالهای اخیر کارهای خوبی در زمینه ساخت بناهایی که حداقل مصرف انرژی را دارند، انجام شده است به گونهای که شرکت سرمایه گذاری مسکن که ساختمانهای زیادی هم ساخته در مورد انرژی، برنامههای خوبی دارد.
وی ادامه داد: رویکرد ما معماری پایدار و همزیستی با طبیعت است و تقویت رویکرد احترام به طبیعت مورد توجه قرار گرفته و به عنوان یکی از زیرساختهای ساختمان سازی به آن توجه کردهایم.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران ادامه داد: مصرف انرژی در ساختمانها بر روی آلودگی هوا تأثیرگذار است به طوری که ۳۵ درصد مصرف سوخت در ساختمانها رخ میدهد و این مسأله سبب آلودگی هوا میشود.
گلپایگانی خاطرنشان کرد: یکی از اهداف ما این است که مصرف انرژی در ساختمانها و تاثیر آن بر آلودگی هوا اندازه گیری شود و احترام به طبیعت در دستور کار قرار گرفته است به گونهای که سال گذشته مصوبه برج باغها لغو شد.
وی ادامه: پیوند نامیمون برج و باغ نباید از ابتدا رخ میداد، اما آنرا لغو کردیم.
معاون معماری و شهرسازی شهرداری تهران گفت: یکی دیگر از رویکردهای ما انجام وظیفه ذاتی مدیریت شهری در کنترل ساختمان منطبق با مقررات ملی ساختمان است به طوریکه رعایت مقررات ملی ساختمان اجباری است، اما خروجی برخی ساختمانها نشان میدهد که اصلا رعایت نشده است.