سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: آلودگی هوا و انواع عفونتها میتواند سینوزیت را تشدید کند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، علیرضا زالی، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در هفتمین کنگره بینالمللی انجمن راینولوژی ایران، گفت: تا پنج سال قبل نام راینولوژی در ذهن همه با راینوپلاستی مطرح میشد که امروزه جایگاه رشته راینولوژی به خوبی در کشور برای همگان نمایان شده است.
وی با تاکید بر جامع الاطراف بودن علم راینولوژی، تصریح کرد: این علم شامل موضوعاتی مثل قاعده جمجمه، سینوسها و تمامی نواحی صورت را میشود.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به ماهیت چند وجهی و کار تیمی در راینولوژی، گفت: بخش عمدهای از مصدومان حوادث ترافیکی در کشور، کسانی هستند که دچار ترومای صورت میشوند و درمان این افراد خیلی سخت و به شدت نیازمند یافتههای نوین است که همکاران راینولوژی این مهم را به خوبی انجام میدهند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی به شیوع سینوزیت که آلودگی هوا و انواع عفونتها میتواند آن را تشدید کند، افزود: علم راینولوژی در این حیطه نقش مهمی دارد.
وی گفت: قاعده جمجمه نیز یکی از محلهای تبلور رشته راینولوژی است.
زالی به راینوپلاستی و اهمیت آن در علم پزشکی اشاره کرد و گفت: اساسا درمانهای زیبایی باید با نگاه آکادمیک همراه باشد.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ادامه داد: گرایش به جراحی زیبایی به تنهایی قابل نقد نیست و باید پاسخ مناسب تکنیکال داد.
وی از راینوپلاستی به عنوان یکی از سختترین و پر چالشترین مداخلات درمانی نام برد و گفت: راینوپلاستی، بررسی مشخص آناتومی صورت است.