«احمد الصافی» نماینده آیتالله سیستانی در خطبههای امروز شهر مقدس کربلا، از معترضان عراقی خواست تا صف خود را از تخریبگران و آشوبگران جدا کنند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، «احمد الصافی» نماینده آیتالله سیستانی مرجعیت عالی عراق امروز در خطبههای نماز جمعه شهر مقدس کربلا، ضمن بیان حرمت خون معترضان، از آنها خواست تا صف خود را از آشوبگران جدا کنند.
به نوشته وبگاه السومریه نیوز، او ابتدا از درگیریهای اخیر در برخی شهرها به خصوص «الناصریه» و «نجف اشرف» و ریخته شدن خون بسیاری و تعرض به اماکن مختلف و آتش زدن آنها ابراز تأسف کرد.
«احمد الصافی» در ادامه از معترضان خواست تا آشوبگران و کسانی که دست به تخریب میزنند را از میان خود بیرون انداخته و نگذارند که مسیر اعتراضات را منحرف کنند. وی همزمان بر حق مردم برای اعتراض تأکید کرد.
نمانیده مرجعیت افزود: «دشمنان به همراه ایادی و ابزارهای خود برای ایجاد آشوب و جنگ داخلی و بازگشت دیکتاتوری برنامهریزی میکنند و بر همه ما واجب است تا با همکاری یکدیگر این فرصت را از آنان بگیریم.»
او با بیان اینکه خونریزی و مماشات در مسیر اصلاحات، هزینههای سنگینی بر روی دوش عراق میگذارد، از پارلمان نیز خواست تا با تصویب سریع قانون انتخابات، مسیر برگزاری انتخابات پاک را فراهم سازد.
آیتالله «احمد الصافی» در ادامه گفت: «ما جز نصیحت و ارشاد وظیفه دیگری نداریم و این بر عهده مردم است که اصلح را انتخاب کنند.»
سخنان نماینده آیتالله سیستانی پس از آن صورت میگیرد که روز گذشته (پنجشنبه) بنا به گفته مقامات عراقی ورود برخی از آشوبگران و «نقابداران» به استانهای نجف و کربلا، باعث ایجاد هرج و مرج در این استانها به ویژه نجف شد و به همین دلیل، تظاهرات مسالمتآمیز در این استانها به درگیری شدید با نیروهای امنیتی و تعرض به برخی دفاتر، مکانهای مذهبی و دیپلماتیک از جمله کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در نجف اشرف سوق پیدا کرد.
جناب آیت الله آشوبگران منافقین و خائنین به کشورعراق و مزدور بیگانگان هستند که تظاهر کنندگان، مردم عادی و حتی ماموران پلیس را میکشند و مامن آنها کشورهای همسایه عراق است. را میکشند.
ارسال نظرات
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.