کد خبر:۸۰۹۲۵۹

روند حوادث عراق؛ از اعتراضات صنفی تا حمله به مراکز ایرانی!

تظاهرات‌ها در استانهای مختلف عراق همچنان ادامه دارد. سیر این تظاهرات‌ها که در اعتراض به مسائل اقتصادی بود، اکنون توسط باقی‌ماندگان حزب بعث و سعودی در حال کشیده ‌شدن به سمت ضدیت با ایران است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عراق در وضعیت نابسامانی قرار گرفته است. نهم آذرماه عده‌ای با حمله به مقبره شهید آیت الله سید محمد باقر حکیم در نجف، بخش‌هایی از مرقد این عالم بزرگ شیعیان را آتش زدند. این رویداد یک شب پس از حمله به کنسولگری ایران در نجف اشرف صورت گرفت. عبدالله گنجی، مدیر مسئول روزنامه جوان در توئیتر درباره روند اعتراضات عراق تا به امروز نوشت:
۱-اعتراض صنفی به کمبود‌ها
۲-سه روز بعد شعار‌ها علیه ایران
۳- شرط معاون ترامپ برای پایان اغتشاشات: انحلال حشدالشعبی، قطع رابطه با ایران
۴- حمله به مراکز ایرانی
۵- فشار برای استعفا رئیس دولت
۶-ظهور داعش در استان دیالی و شروع مجدد جنگ داخلی از دیروز.
 
روند حوادث عراق؛ از اعتراضات صنفی تا حمله به مراکز ایرانی!
به گزارش دانشجو، شروع اعتراضات در عراق ماهیت اقتصادی داشت. در این میان رسانه‌های شیوخ جنوب خلیج فارس به همراه دلار‌های سعودی از طریق بازماندگان حزب بعث و برخی گروه‌های به ظاهر شیعه که با سفارت‌خانه‌های خارجی در ارتباط هستند، اعتراضات را به سمت ضدیت با ایران سوق ‌می‌دهند. در میان این هیاهو، رغد صدام، دختر دیکتاتور معدوم عراق که هم اکنون در اردن به‌سر می‌برد، در توئیتر خود صوتی را منتشر کرد که ماهیت زمانی آن مشخص نیست. نکته عیان آن، صحبت‌های صدام حسین علیه ایران است.(بیشتر بخوانید)
کد ویدیو
افراد نقابدار با سلاح‌های سبک و سنگین و قمه در شهر نجف اشرف
 
از طرفی، داعش با سوءاستفاده از آشوب‌های جنوب عراق، دست به تحرکاتی سنگین در منطقه شرقی و هم‌مرز با ایران زد. حشد الشعبی نیز در بیانیه‌ای تصریح کرد که داعش با سوء استفاده از شرایط امنیتی و سیاسی کنونی در عراق دست به حملاتی در برخی مناطق عراق زده است. با وجود اینکه تعدادی از نیروهای حشد در جریان پاتک داعش در استان دیالی به شهادت رسیدند، اما هم‌اکنون منطقه درگیری تحت کنترل کامل حشد الشعبی است.
 
در پی این درگیری، حشد الشعبی درباره تحرکات تکفیری‌ها در استان‌های شمالی عراق و اطراف بغداد به منظور اشغال برخی مناطق از سوی داعش که مناطق نفوذ آن محسوب می شد، به طور جدی هشدار داد. با توجه به استعفای نخست‌وزیر عراق و وضعیت بغرنج سیاسی حاکم بر بغداد، باید منتظر ماند و دید سرنوشت همسایه غربی ایران به کدامین سو خواهد رفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار