رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی ضمن شفاف سازی بودجه این دانشگاه گفت: در حال حاضر این دانشگاه حدود ۸۷۰ میلیارد تومان از نهادهای بیمهای طلبکار است.
به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز در نشست خبری ضمن شفاف سازی بودجه این دانشگاه گفت: در حال حاضر این دانشگاه حدود ۸۷۰ میلیارد تومان از نهادهای بیمهای طلبکار است.
تصریح کرد: تا پایان سال ۱۳۹۷ حدود ۱۰۵ میلیارد تومان کسری بودجه داشتیم که خوشبختانه این موضوع توسط کارشناسان سازمان مدیریت پذیرفته شده است و در این راستا پیشنهاداتی برای پایدار کردن اعتبارات ارایه شد.
کسری بودجه ۲۵۰ میلیارد تومانی دانشگاه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان اینکه اضافه شدن ۴۹۰ دانشجو خارج از ظرفیت دانشگاه باعث شد تا این دانشجویان در ترم اول ۱۸ میلیارد تومان بار مالی داشته باشند، ادامه داد: در فصل آموزش تا پایان سال ۹۸ کسری بودجه دانشگاه به ۱۷۰ میلیارد تومان میرسد؛ این درحالی است که طبق پیش بینیها برای این فصل تا پایان سال ۹۹ در صورتی که تمهیدات لازم صورت نگیرد دانشگاه با کسری بودجه ۲۵۰ میلیارد تومانی مواجه خواهد شد.
زالی اظهار داشت: اگر در سال آینده کسری بودجه ما جبران نشود این دانشگاه با بخش اعظمی از دیون و بدهیها وارد سال جدید خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی درباره کسری بودجه در تمام بازههای آموزشی و بهداشتی درمانی عنوان کرد: تا پایان شهریور ماه امسال ۹۹۰ میلیارد تومان کسری قطعی ما است که ۲۳۰ میلیارد تومان آن مطالبات پرسنلی مثل کارانه اعضای هیئت علمی دانشگاه و پزشکان و کادر بیمارستانها است، ۱۸۰ میلیارد تومان آن مربوط به پروژههای عمرانی و پیمانکاران و ۳۶۰ میلیارد تومان آن مربوط به مجموعه شرکتهای پخش و توزیع دارو است.
به گفته وی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حدود ۸۷۰ میلیارد تومان از ۱۲ نهاد بیمهای (تامین اجتماعی و سلامت) طلبکار است و این طلبها همه مربوط به نیمه دوم سال ۹۶ تاکنون میشود.
زالی بیان کرد: حدود ۷۹ درصد اعتبار جاری دانشگاه در سال ۹۶ برای حقوق و مزایای پرسنل پرداخت شد که در سال ۹۷ این میزان به ۸۱ و نیم درصد رسید و در سال ۹۸ با رشدی ده درصدی به ۹۲ و نیم درصد رسیده است بنابراین اگر تمهیدات لازم صورت نگیرد در سال ۹۹ ما باید بیش از ۹۵ درصد اعتبار جاری دانشگاهها را صرف حقوق و مزایای پرسنل کنیم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با اشاره به روز جهانی افراد دارای معلولیت گفت: این دانشگاه دارای حدود ۴۴ کارمند دارای معلولیت است در شورای دانشگاه مصوب کردیم که معلولان ده ساعت کاهش ساعت کاری در ماه داشته باشند و بتوانند از خدمات رفاهی به صورت ویژه استفاده کنند همچنین تا سقف ۵۰ درصد برای بهره گیری از مراکز خدماتی مشمول تخفیف شوند.