کد خبر:۸۱۰۵۱۳
گنجی در علوم پزشکی شاهرود:

مخالفان برپایی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، خائن به کشور هستند

مدیر مسئول روزنامه جوان گفت: کسانی که نگذارند کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها شکل بگیرد، خائن به کشور و نظام اسلامی هستند.

اماده/// مخالفان برپایی کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها، خائن به کشور و نظام اسلامی هستند

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، همایش روز دانشجو در دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با استقبال و حضور دانشجویان و مسئولین در سالن پورسینای این دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم، عبدالله گنجی مدیر مسئول روزنامه جوان به دعوت معاونت سیاسی و فرهنگی بسیج دانشجویی در جمع دانشجویان حضور یافت.

وی در مورد وظیفه دانشجو؛ برنامه‌ها و مطالبه گری‌های مطالعاتی پرداختند و از بسیج و بقیه تشکل‌ها خواستن تا برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی را در دانشگاه‌ها رونق دهند و همچنین در مورد اتفاقات اخیر هم توضیحاتی را بیان کرد. در انتهای جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی هم برگزار گردید.

گنجی با بیان اینکه دانشجویان انقلابی باید فرق منتقد، مخالف و معاند را بدانند و بتوانند به‌درستی تفاوت‌ها را تشخیص دهند، اظهار کرد: هنر دانشجویان انقلابی این است که بتوانند معاند را به مخالف و مخالف را به منتقد تبدیل کنند.

وی افزود: دانشجویان انقلابی باید همه دانشجویان را به رسمیت بشناسند؛ حتی اگر مورد تأیید و مقبول آن‌ها نباشد.


مدیر مسؤول روزنامه جوان گفت: جریان دانشجویی از سال ۱۳۷۵ به بعد جای اینکه مرجعیت داشته باشد، جریانی پیرو بوده است و علت این اتفاق هم عدم مطالعه و درگیر روزمرگی بودن است.

گنجی با تذکری به مسؤولان اظهار کرد: کسانی که نگذارند کرسی‌های آزاداندیشی در دانشگاه‌ها شکل بگیرد، خائن به کشور و نظام اسلامی هستند.

مدیرمسؤول روزنامه جوان به اردو‌های جهادی اشاره کرد و گفت: اردو‌های جهادی میدان معنویت، ایثار، کمک‌خواهی و تخلیه انرژی و روحیه‌بخشی به جوانان دانشجو است.

گنجی با تأکید بر اینکه دانشجو محافظه‌کار نیست، افزود: اگر مبنای کار اجتماعی، فرهنگی و سیاسی را گفتگو، مباحثه و مطالعه بگذارید، به نتیجه خواهید رسید؛ چراکه مطالعه، احساس نیاز از درون است؛ نه امور کلیشه‌ای.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار