کد خبر:۸۱۱۲۲۳
تا ۲۲ آذرماه؛

نمایشگاه آثار و دستاورد‌های پژوهشی در پارک علم و فناوری قزوین افتتاح شد

به مناسبت هفته نمایشگاه آثار و دستاورد‌های پژوهشی در پارک علم و فناوری استان قزوین افتتاح شد و این نمایشگاه تا ۲۲ آذرماه ادامه دارد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به مناسبت آغاز هفته پژوهش طی مراسمی با حضور روسای دانشگاه‌های استان، مدیران و مسئولان استانی نمایشگاه آثار و دستاورد‌های پژوهشی در پارک علم و فناوری استان افتتاح شد.

در این نمایشگاه محصولات و دستاورد‌های پژوهشی دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، آموزش و پرورش و دستگاه‌های اجرایی استان در ۱۵ غرفه به نمایش گذاشته شده است.

نائینی، جانشین رئیس ستاد هفته پژوهش در قزوین گفت: ۷۰ اثر پژوهشی از سوی گروه‌های مختلف استان به دبیرخانه گرامیداشت هفته پژوهش رسیده است که پس از داوری ۲۴ اثر انتخاب و از صاحبان آن‌ها تجلیل خواهند شد.

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی افزود: در بین این ۲۴ نفر ۲ فرهنگی برگزیده، ۲ دانش آموز، یک طلبه، پنج دانشجو و ۱۵ استاد دانشگاه مورد تحلیل قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: همچنین در بخش فناوران برتر نیز از هشت واحد و مرکز رشد، سه دستگاه اجرایی برتر و سه واحد دانش بنیان تقدیر می‌شود. نائینی با بیان اینکه هر توسعه‌ای در مسیر توجه به پژوهش و تقویت شرکت‌های دانش بنیان اتفاق می‌افتد، گفت: باید برای ایده‌ها ارزش قائل شویم.
 
نمایشگاه آثار و دستاورد‌های پژوهشی در پارک علم و فناوری قزوین

رئیس دانشگاه بین المللی امام خمینی با تاکید براینکه باید پایان نامه‌های ما به سمت کاربردی شدن پیش بروند، اظهار داشت: رویکرد امروز جهان به علم، تجاری سازی است و ما باید به این موضوع دقت و تمرکز بیشتری داشته باشیم.

ابوالفضل یاری، رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان قزوین نیز در مراسم آغاز هفته پژوهش و افتتاح این نمایشگاه گفت: نقش و اهمیت این حوزه در عرصه اندیشه و در ابعاد مختلف حیات امروز بشر بار‌ها بررسی و مورد تاکید قرار گرفته به ویژه با ابتکار مقام معظم رهبری در طرح نظریه جنبش نرم افزاری، ضرورت توجه به این حوزه باید بیشتر تبیین و تشریح شده است.

یاری با اشاره به اقدامات اجرایی انجام شده برای نکوداشت این هفته افزود:برنامه ریزی جهت برگزاری سه کارگاه آموزشی با عناوین آشنایی با مفاهیم دانش بنیان، آشنایی با مفاهیم ایده پردازی و خلاق و آشنایی با مفاهیم و مصادیق مالکیت فکری از جمله برنامه‌های این هفته است که با همکاری اعضای هیات علمی دانشگاه‌های استان اجرایی می‌شود.

وی تاکید کرد: همچنین پیش بینی سه تور صنعتی جهت بازدید اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های استان از واحد‌های صنعتی با فناوری بالا و دانش بنیان و هماهنگی به منظور حضور شرکت‌ها و مراکز تولیدی دارای واحد تحقیق و توسعه در نمایشگاه‌های دستاورد‌های پژوهشی و فن بازار و بهره گیری از ظرفیت‌های شرکت‌های دانش بنیان در نمایشگاه از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش در استان قزوین است.

مصطفی مافی، سرپرست پارک علم و فناوری استان قزوین نیز در این مراسم گفت: در دنیای امروزی نمی‌شود ثروت آفرینی را از نوآوری جدا کرد و در واقع کل اقتصاد‌های دنیا را می‌توان به ۲ دسته تقسیم کرد.
 
نمایشگاه آثار و دستاورد‌های پژوهشی در پارک علم و فناوری قزوین

مافی افزود: اقتصاد برخی کشور‌ها بر مبنای کارآفرینی و برخی نوآوری است و در اکثر کشور‌های پردرآمد دارای اقتصادی مبتنی بر نوآوری هستند.

وی اظهار کرد: در همین راستا دانشگاه‌ها و پارک‌های فناوری این کشور‌ها تغییرات بسیار زیادی را در این چند سال را شاهد بوده اند.

مافی ادامه داد: در استان قزوین با وجود تلاش‌های زیاد هنوز نتوانسته‌ایم اکوسیستم نوآورانه و فناورانه را شکل دهیم و چرخه تبدیل ایده به محصول هنوز ناقص است.

سرپرست پارک علم و فناوری استان قزوین اظهار داشت: در قزوین هنوز مرکز نوآوری، صندوق نوآوری و شکوفایی، زیرساخت‌های تخصیص زمین به شرکت‌های دانش بنیان در قالب قرارداد‌های بلند مدت، مراکز نوآوری صنعت و کانون‌های خلاقیت و شکوفایی در همه شهر‌های استان شکل نگرفته است و باید این خلاء را پر کنیم.
 
نمایشگاه آثار و دستاورد‌های پژوهشی در پارک علم و فناوری قزوین

سرپرست پارک علم و فناوری قزوین خاطرنشان کرد: در این خصوص یک کارگروه اقدام با هدف توسعه اقتصاد دانش بنیان مانند آنچه که در شهرهایی، چون یزد، مشهد و تبریز شکل گرفته در قزوین ضروری است.

لازم به ذکر است، این نمایشگاه با شعار پژوهش اثربخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید از امروز به مدت چهار روز در محل پارک علم و فناوری استان قزوین ادامه خواهد داشت و برنامه‌های گرامیداشت هفته پژوهش از ۱۶ تا ۲۲ آذرماه برگزار می‌شوند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار