کد خبر:۸۱۱۱۰۱
در میزگرد تخصصی پانل؛

برنامه‌های هفته پژوهش دانشگاه سیستان و بلوچستان مشخص شد

در میزگرد تخصصی پانل با حضور بازدیدکنندگان و اساتید گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستایی و اقلیم شناسی، برنامه‌های هفته پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان مشخص شد.

فردا/// برنامه‌های دومین روز از هفته پژوهش و فناوری دانشگاه سیستان و بلوچستان مشخص شد

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، میزگرد تخصصی پانل با حضور بازدید کنندگان و اساتید گروه جغرافیا و برنامه ریزی شهری و روستایی و اقلیم شناسی در محل سالن مرکز علم و فن آوری دانشگاه سیستان و بلوچستان برگزار شد.

در دومین روز از هفته پژوهش برنامه‌های ویژه‌ای شامل تور علمی بازدید از مناطق حاشیه ای، پنل بررسی مشکلات حاشیه نشینی ایران با تاکید بر زاهدان، پنل تغییرات اقلیمی، چالش آب و بحران ریزگرد با تاکید بر استان و پنل چالش‌های کسب وکار‌های حوزه ICT برنامه ریزی و اجراء شد.

در مهم‌ترین رویداد این روز پنل تخصصی بررسی مشکلات حاشیه‌نشینی با تأکید بر شهر زاهدان برگزار شد که شرکت‌کنندگان ضمن ارائه نقطه نظرات خود پیرامون مباحث مختلفی، چون علت و منشاء حاشیه‌نشینی در حاشیه کلان‌شهر‌ها بخصوص زاهدان و چابهار، مشکلات عمده سکونت‌گاه‌های غیررسمی و حاشیه‌ای در برنامه‌ریزی، بحث توانمندسازی زنان و ساکنین مناطق حاشیه‌ای جهت اشتغال و حل مشکلات جامعه حاشیه‌نشین، پیشنهاد تأسیس یک مرکز مطالعات بافت حاشیه‌ای شهر زاهدان با حضور متخصصین و تشکیل جلسات ماهانه و ارائه راهبرد‌ها و نتایج به مسئولین مرتبط و شهرداری منطقه ۴ زاهدان، تلاش برای حل مشکلات زیست‌محیطی، جمع‌آوری زباله و آموزش شهروندان حاشیه‌نشین جهت همراهی و حل مشکلات منطقه سکونت به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

در ادامه پیشنهاد هدایت پایان‌نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی به سمت تحقیقات کاربردی برای حل مشکلات مناطق حاشیه‌ای شهرها، تلاش برای فعالیت در قالب انجمن‌های مردم‌نهاد برای کمک‌رسانی و آموزش ساکنین، ارائه پیشنهاد‌ها طرح‌های کوچک ساماندهی و ارائه راهبرد‌های حل مشکلات اولیه فاضلاب شهری و روان آب‌های شهری در منطقه، ارائه پیشنهاد‌ها در رابطه با مراکز آموزشی و تسهیلات و ساماندهی و مکان‌یابی و ارائه اولویت اجرای طرح‌های جدید نیز مطرح شد.

قبل از برگزاری پنل تخصصی بر اساس اعلام قبلی و دعوت از متخصصین، دانشجویان تحصیلات تکمیلی تور علمی بازدید از مناطق حاشیه‌ای شهر زاهدان انجام شد.

در این بازدید که با استقبال اساتید و دانشجویان روبرو شد از بافت حاشیه‌ای شهر زاهدان (کریم‌آباد، قاسم‌آباد، شیرآباد، بابائیان و بلوار کارگر) بازدید و اساتید مرتبط با برنامه‌ریزی شهری توضیحاتی را راجع به مشکلات و معضلات بافت حاشیه‌ای کلان‌شهر‌ها ارائه نمودند.

همچنین با بازدید از تپه‌های ماسه‌ای شمال فرودگاه و شرق شهر زاهدان، مشکلات ناشی از ریز گرد‌ها و توفان‌های ماسه‌ای و گردوغباری در مناطق خشک و سیستان و بلوچستان به لحاظ زیست‌محیطی موردبررسی قرار گرفت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار