مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه امیرکبیر گفت: دانشگاه امیرکبیر با هدف تشویق پژوهشگران برای انجام فعالیتهای پژوهشی، گرنت مالی بلاعوض اعطا میکند.
محمد کریمی مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه امیرکبیر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو درباره حمایتهای این دانشگاه از پژوهشگران گفت: دانشگاه امیرکبیر با هدف تشویق پژوهشگران جهت انجام فعالیتهای تحقیقاتی و پژوهشی به ارائه فرصتهای مطالعاتی و گرنت پژوهشی میپردازد.
کریمی با بیان اینکه دانشگاه امیرکبیر طی سال گذشته در حوزه پژوهشی به افتخارات زیادی دست یافته است؛ اظهار کرد: موسسهای در سطح بینالمللی وجود دارد که به بررسی تاثیرگذارترین دانشمندان جهان در قالب یک در صد میپردازد به طوری که یک درصد از دانشمندان دنیا را مییابد و آنها را به جهان معرفی میکند.
مدیرکل امور پژوهشی دانشگاه امیرکبیر ادامه داد: این موسسه برای سال ۹۸ از میان محققین کشور ایران ۱۲ نفر را به عنوان تاثیرگذارترین دانشمندان جهان معرفی کرده است که سه نفر از آنها استاد دانشگاه امیرکبیرهستند. این افراد جزء پراستنادترین دانشمندان جهان شناخته شدهاند.
وی با بیان اینکه گرنتهای پژوهشی به صورت مالی و بلاعوض در اختیار پژوهشگران قرار میگیرد؛ خاطر نشان کرد: وضعیت تحریمی در کشور موجب شده است تا قراردادهای ارتباط با صنعت دانشگاه امیرکبیر در مسیر توسعه حرکت کند. در حقیقت محدودیتهای موجود تقاضا به سمت دانشگاه را افزایش داده است. به همین منظور و در راستای افزایش فعالیتهای پژوهشی گرنت مالی بلاعوض به پژوهشگران اعطا میکنیم.