آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۶۰۰
آخر هفته با اخبار فناوری |

شرایط جذب امریه در شرکت‌های دانش‌بنیان / ۳۳ داروی زیستی به سبد دارو‌های تولیدی اضافه می‌شود

برای مرور مهمترین اخبار فناوری طی یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژی‌های روز با ما همراه باشید.

منتشر نشودکارمندان کلیدی شرکت‌های دانش‌بنیان سرباز امریه می‌شوند

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.
 
 
باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری که فضایی است برای معرفی خدمات و تخفیفات ارائه شده حوزه آزمایشگاهی، چند سالی است که با عضویت مراکز آزمایشگاهی رونق گرفته است.

در این باشگاه سه دسته از عضویت توسط مراکز در شبکه با عنوان «آزمایشی»، «قطعی» و «غیر عضو» داشته‌ایم، گفت: بنا داریم اعضای قطعی را با عنوان «اعضای فعال»، «توانمند»، «ممتاز» و «پیشرو» ثبت شده است. در این باشگاه خدمات تخفیفی مختلفی به دانشجویان، مراکز عضو، اساتید و علاقه‌مندان به این حوزه ارائه می‌شود.

رضا اسدی‌فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی گفت: در حال حاضر ۳۵ هزار نفر عضو باشگاه مشتریان شبکه هستند، که پیش‌بینی می‌کنیم پایان امسال این تعداد به ۵۰ هزار نفر برسد.
 
به منظور دستیابی به اهداف صادراتی معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در توسعه صادرات محصولات و خدمات دانش‌بنیان و خلاق به شرکت‌های دانش‌بنیان و خلاق، یارانه سود تسهیلات اعطا می‌شود. این یارانه از طریق صندوق‌های پژوهش و فناوری منتخب پرداخت شده و به تسهیلات دریافتی با موضوع صادرات و انتقال فناوری تعلق می‌گیرد.

یارانه سود تسهیلات، مبلغی است (تا سقف ۶۰ میلیون تومان) که در صورت دریافت تسهیلات صادراتی یا انتقال فناوری از بانک‌ها، صندوق‌ها و نهاد‌های مالی و رعایت شرایط مندرج در مصوبه یارانه تسهیلات، شرکت مشمول استفاده از آن یارانه خواهد شد.
 
اعلام شرایط جذب «امریه سرباز» در شرکت‌های دانش‌بنیان / ۳۳ داروی زیستی تا دو سال آینده به سبد دارو‌های تولیدی کشور اضافه می‌شود
 
اوضاع ثبت پتنت در ایران خوب است / دریافت ۷۳ گرنت خارجی
در ایران مسئولیت ثبت اختراح و مالکیت فکری با کانون پتنت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است؛ این کانون برای حفاظت بیشتر از ایده‌ها، حمایت از ثبت اختراع محققان و پژوهشگران کشور در دفاتر معتبر خارج از کشور حمایت ۹۰ درصدی از ثبت بین المللی اختراعات در نظر گرفته که محقق نیز شده است.

بر اساس آمار‌های منتشر شده، با حمایت‌های صورت گرفته در ۶ ماهه اول سال ۱۳۹۸ درخواست‌ها برای ثبت اختراع به کانون پتنت ایران رشد داشته است، به نحوی که تا کنون تعداد ۲۷۳ پرونده از هزار و ۶۵۳ درخواستی ثبت شده در سامانه ثبت پتنت از سوی محققان و پژوهشگران مورد تایید قرار گرفته و ۷۳ پتنت نیز در دفاتر ثبت اختراع خارجی گرنت شده است.
 
یکی از تمهیدات ویژه‌ای که توسط معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با همکاری مراجع ذیصلاح در نظر گرفته شده است، استفاده شرکت‌های دانش بنیان از تسهیلات معافیت سربازی است. با مساعدت این نهاد‌ها و پیگیری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، دو امکان «امریه» و «پروژه» جایگزین خدمت، از جمله راهکار‌های هستند که امکان استفاده شرکت‌های دانش بنیان را از این خدمت فراهم می‌سازد.
 
اعلام شرایط جذب «امریه سرباز» در شرکت‌های دانش‌بنیان / ۳۳ داروی زیستی تا دو سال آینده به سبد دارو‌های تولیدی کشور اضافه می‌شود

سال ۱۳۹۷ تسهیلاتی در موضوع سربازی برای شرکت‌های دانش‌بنیان در نظر گرفته شد که مهم‌ترین آن‌ها حفظ نیرو‌های کلیدی شرکت‌های دانش بنیان و همچنین استفاده از نیروی انسانی ارزان در قالب نظام وظیفه تخصصی بود. با توجه به اینکه ممکن است شرکت‌های دانش بنیان در مراحلی از کار تحقیق و توسعه و یا تولید، نیاز مبرمی به برخی شاغلین کلیدی خود داشته باشند، امکانی فراهم شده است که این افراد، خدمت سربازی خود را در همان شرکت بگذرانند و در جبهه دانش به کشور خدمت کنند.
 
بر اساس گزارش‌های موجود در کشور، دانش‌بنیان‌ها سهم قابل توجهی از سبد تولید دارو‌های زیستی را به خود اختصاص داده‌اند. در این گزارش‌ها آمده است که از بازار ۵/۴ میلیارد دلاری دارو در ایران، سهم دانش‌بنیان‌ها ۷۰ درصد است.

مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست‌فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با بیان این نکته، می‌گوید: به صورت کلی می‌توان گفت که ۱۴۰ داروی زیستی در جهان وجود دارد که ما موفق شدیم از دوسال گذشته تاکنون ۲۲ دارو را در کشور تولید کنیم و ۳۰ داروی دیگر تا دو سال آینده به سبد دارو‌های تولیدی داخل کشور افزوده شود.
 
اعلام شرایط جذب «امریه سرباز» در شرکت‌های دانش‌بنیان / ۳۳ داروی زیستی تا دو سال آینده به سبد دارو‌های تولیدی کشور اضافه می‌شود
 
شرکت‌های دانش بنیان یکی از اساسی‌ترین محور‌های توسعه زیست بوم نوآوری کشور محسوب می‌شوند. لزوم گسترش همزمان کمی و کیفی این شرکت‌ها، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را بر آن داشت که یک استراتژی بلند مدت در این زمینه تدوین کند. در حال حاضر تعداد شرکت‌های دانش بنیان از نزدیک به ۵۵ شرکت در سال ۱۳۹۲ به بیش از ۴۷۰۰ شرکت در سال ۱۳۹۸ رسیده است.

این رشد خیره کننده در طول ۶ سال، نشانگر این واقعیت است که اگر به جای برنامه ریزی‌های کوتاه مدت و تاکتیکی یک ساله، یک نقشه راه بلند مدت، پیش روی دستگاه‌های اجرایی قرار داده شود، می‌توان به نتایج بهینه‌تری دست یافت.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار