کد خبر:۸۱۴۴۰۵
دانشجویان در نامه به وزیر علوم و استاندار:

دانشگاه‌های تهران در آلوده‌ترین نقاط شهر هستند / با بی‌تدبیری مولد مشکل بزرگ‌تری نشوید

دانشجویان برخی دانشگاه‌های تهران با صدور بیانیه‌ای تاکید کردند: فعالیت طولانی‌مدت در آلوده‌ترین نقاط شهر قطعا در درازمدت مشکلات متعددی برای ده‌ها هزار دانشجو به‌وجود می‌آورد.

دانشگاه‌های تهران در آلوده‌ترین نقاط شهر هستند / با بی‌تدبیری خود مولد مشکل بزرگ‌تری نشوید

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران در نامه‌ای خطاب به وزیر علوم و استاندار تهران در مورد آلودگی هوای تهران و فعالیت دانشگاه‌ها در چنین شرایطی هشدار دادند.

در بخشی از این نامه آمده است: «عقب افتادن برنامه‌ درسی، افت کیفیت آموزش، اختلال در تمام برنامه‌های آموزشی، تغذیه‌ای، حمل و نقل و سایر برنامه‌های مجموعه‌های دانشگاهی در اثر تعطیلی، عواقبی است که بدون شک دانشجویان و ما به عنوان نمایندگان آنان در امور صنفی به آن واقفیم. لیکن عواقب ناشی از بی‌تدبیری‌های بلندمدت گذشته را نباید با بی‌تدبیری جدید که خود مولد عواقب بزرگ‌تری است، پاسخ داد.»

متن این نامه به شرح زیر است:

وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری

جناب آقای دکتر غلامی

استاندار محترم تهران
جناب آقای دکتر محسنی بندپی

با سلام

آلودگی هوای تهران نقل محافل و گفتگو‌های این روز‌های پایتخت است. دانشگاه‌های شهر تهران در آلوده‌ترین نقاط پایتخت تاسیس شده‌اند و شاخص آلودگی در اطراف دانشگاه‌های مرکز شهر از مرز ۱۵۰ گذشته است.

عقب افتادن برنامه‌ی درسی، افت کیفیت آموزش، اختلال در تمام برنامه‌های آموزشی، تغذیه‌ای، حمل و نقل و سایر برنامه‌های مجموعه‌های دانشگاهی در اثر تعطیلی، عواقبی است که بدون شک دانشجویان و ما به عنوان نمایندگان آنان در امور صنفی به آن واقفیم. لیکن عواقب ناشی از بی‌تدبیری‌های بلندمدت گذشته را نباید با بی‌تدبیری جدید که خود مولد عواقب بزرگ‌تری است پاسخ داد.

امروز در یک طرف، اختلالی جزئی در برنامه‌های دانشگاه و در طرف دیگر سلامت دانشجو قرار دارد! سلامت دانشجویان نباید طبق هیچ معیاری فدای مصلحت‌اندیشی‌ها شود. تعطیلی مدارس شهر تهران و بروز مشکلات تنفسی و گزارش مواردی، چون خون‌ریزی دستگاه تنفسی و بستری شدن دانشجویان گواه این موضوع است که آلودگی هوا در شهر به مقدار بحرانی رسیده است. با توجه به این موضوع، فعالیت طولانی‌مدت در آلوده‌ترین نقاط شهر قطعاً در درازمدت مشکلات متعددی برای ده‌ها هزار دانشجو به‌وجود می‌آورد.

ما به عنوان نمایندگان دانشجویان دانشگاه‌های پایتخت، با توجه به افزایش شاخص آلودگی و رسیدن به عدد ۱۶۵ (حساس برای تمام گروه‌ها) و همچنین استناد به داده‌های سایت هواشناسی کشور که عدم وزش باد و بارش باران در سه روز آینده را پیش‌بینی کرده‌است، خواستار تعیین ساز و کار مشخص و قانونی، نه سلیقه‌ای، برای تعطیلی دانشگاه‌ها، اطلاع‌رسانی دقیق و به موقع و مشخص شدن نهاد‌های مسئول در تصمیم‌گیری و به تبع آن پاسخگویی این نهاد‌ها نسبت به عوارض و مشکلات به وجود آمده در سلامتی دانشجویان می‌باشیم.

همچنین تفاوت محسوسی در شاخص میانگین آلودگی ارائه شده توسط هواشناسی و مقدار اعلام شده با منابع بین‌المللی دیده می‌شود که احتمالاً ناشی از نامشخص بودن میزان آلاینده‌های برخی از ایستگاه‌ها می‌باشد. این تفاوت‌ها باعث بی‌اعتمادی دانشجویان نسبت به منابع و مسئولین کشوری شده‌است، امیدواریم ضمن مطلع نمودن دانشجویان از علت این تفاوت‌ها، سلامت دانشجویان را در صدر اولویت‌های تصمیم گیری‌ها قرار دهید.

با استناد به منابع معتبر داخلی و خارجی در لحظه نگارش این نامه عدد شاخص کیفیت هوا در دانشگاه‌هایی همچون دانشگاه تهران، امیرکبیر، شریف، علم وصنعت و صنعتی خواجه نصیر الدین طوسی از عدد ۱۷۵ فراتر رفته و با هیچ استدلال سلیمی ادامه فعالیت در شرایط کنونی به صلاح نمی‌باشد؛ لذا خواهشمندیم تصمیمات مقتضی نسبت به تعطیلی دانشگاه‌ها اخذ شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۹
بر اساس عقل سلیم ومحاسبات منطقی کارشناسان اقتصادی بنا به هردلیلی اگر سهمیه بندی و قیمت بنزین و فرآوردهای سوختی افزایش نیابد،معضل ترافیک پیچیده تر،آلودگی هوا و مرگ و میرناشی از آن بیشتر وبیشتر،قاچاق سوخت بیشتر ،مصرف بی رویه سوخت و بنزین وحشتناکتر می گردد منتهی در قبال افزایش قیمت سوخت دستمزد حقوق بگیران نیز برای ارتقای قدرت خرید آنان قطعاًبایدافزایش یابد.در ادامه باید افزود که حذف فروش نفت خام ازبودجه کشور جلوگیری از رانت، دلالی و ثروت های باد آورده افراد خاص ،قانونی که راه حل کلیدی و اساسی است و اکثر کشور ها پیشرفته و غیر متکی به نفت اجرامی کنند و درایران هم باید ان شاءالله اجراءگردد مالیات بر سرمایه ازجمله مسکن،طلا،ارز خودرو است و موردی که متاسفانه در رده های بالای کشور بعلت نفوذ بعضی ها روی خوش نشان داده نشد مالیات بر سپرده های بانکی بالای افراداست
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۰۲ دی ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵
من دو روز شنبه و یکشنبه دانشگاه داشتم. شدت الودگی هوا به حدی هست که علاوه بر اینکه دچار خون ریزی بینی شدم به بصورات جلدی در صورت هم مبتلا شدم. چه کسی پاسکسیی به خطر افتادن سلامت من هست؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار