کد خبر:۸۱۶۴۴۹
در نشست دانشجویی با عنوان «ایران ۸۸، ایران ۹۸» مطرح شد

جوانان انقلابی باید خود را مخاطب فتنه‌ها قرار دهند / استفاده ابزاری تکنوکرات‌ها از مردم

شست تخصصی دانشجویی با عنوان «ایران ۸۸، ایران ۹۸» به همت بسیج دانشجویی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران با حضور کارشناسان اقتصاد سیاسی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شب گذشته نشست تخصصی دانشجویی با عنوان «ایران ۸۸، ایران ۹۸» به همت بسیج دانشجویی پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران برگزار شد و در آن مصطفی زمانیان، موسس پژوهشکده دانش بنیان تدوین اسناد راهبرد ملی و روح الله ایزدخواه، کارشناس اقتصادی به بیان دیدگاه‌های خود پرداختند.

در ابتدای جلسه، زمانیان به بررسی جریان فتنه ۹۹ پرداخت و اظهار کرد: ما خودمان را مخاطب فتنه ۸۸ ندیدیم و فقط به ظرفیت صداوسیما بسنده کردیم و به همین دلیل نتوانستیم کنش گری اجتماعی داشته باشیم.

این کارشناس اقتصاد سیاسی ادامه داد: تا زمانی که جوانان انقلابی و متخصص خود را مخاطب اینطور فتنه‌ها قرار ندهند، از نظر من وضعیت تغییری نخواهد کرد.
زمانیان

وی با بیان اینکه بلاتکلیفی در امور مختلفی مانند دین، سیاست و مسائل اعتقادی خطا است، تأکید کرد: بسیاری از ما مانند مسئولانی شده ایم که خودشان را مخاطب سخنان رهبری نمی‌دانند. مثلا وقتی رهبر انقلاب می‌گویند ۱۰ میلیون حافظ قرآن داشته باشیم یا توصیه به استفاده حداکثری از تولیدات داخلی می‌کنند، در دستگاه‌های وابسته به رهبری اصلا کسی را نمی‌بینید که خودش را مخاطب سخنان رهبر بداند، دولتی‌ها هم که هیچ کاری با آن‌ها نداریم.

زمانیان گفت: ما نمایند‌ه‌ای در مجلس داریم که نمی‌داند کشور در برنامه پنج ساله چندم است! چه رسد به اینکه الگو‌های قانون گذاری در کشور را بداند.
وی با تأکید به اینکه چگونگی تنظیم بودجه به ما ربط دارد، افزود: دانشجویان باید با مردم صحبت کنند و و ببینند که مردم از این قضیه که مهترین اتفاق سال است خبر دارند یا نه.

این کارشناس اقتصاد سیاسی تأکید کرد: دولتی که به صراحت لایحه بودجه‌ای با کسری بودجه بسیار را به مجلس می‌دهد و هیچ صدایی هم از کسی در نمی‌آید و هیچ دانشگاهی نیز واکنش نشان نمی‌دهد، آن وقت انتظار دارید وزیر کشاورزی پاسخ دهد که بودجه بخش کشاورزی چگونه بسته شده است؟

وی با بیان اینکه مردم نسبت به مسائل بی توجه شده اند، اشاره کرد: دولت با وقاحت هرچه تمام تر، مردم و مجلس را سر کار می‌گذارد. نوبخت می‌گوید بودجه‌ای که به مجلس داده‌ایم بودجه اصلی نبوده و بودجه اصلی را ما نشان آقا داده‌ایم!

زمانیان ادامه داد: نماینده‌های مجلس ما قابل خرید و فروش شده اند. ما داریم بی غیرت سیاسی می‌شویم و برایمان کنش‌های سیاسی دیگر مهم نیست!
 

مردم برای تکنوکرات‌ها در جایگاه ابزار هستند

در ادامه این جلسه، روح الله ایزدخواه، کارشناس اقتصادی بیان کرد: در ۳۰سال اخیر نسخه‌ای که در اقتصاد کشور پیاده شده و در همه دولت‌ها بوده و تغییری نکرده نسخه اقتصادی‌ای است که به نسخه تکنوکرات‌ها معروف شده. تکنوکرات‌های وطنی هستند و نوع خارجی آن تفاوت دارند.
ایزدخواه

ایزدخواه با بیان اینکه از دید تکنوکرات‌ها مردم مصرف کننده هستند و قرار نیست گرهی به دست مردم باز شود، ادامه داد: در این نگاه مردم در حاشیه قرار دارند و در میدان‌های اقتصادی نقشی ایفا نمی‌کنند. تکنوکرات‌ها بیش از این جایگاهی برای مردم نمی‌بینند.

این کارشناس اقتصادی با بیان اینکه تکنوکرات‌ها در نهایت از مردم در مواقع بحران کمک می‌خواهند، افزود: این در حالی است که دیدگاه امام متفاوت بود. امام می‌گفت: به روستا‌ها متوسل شویم.

وی با بیان اینکه کار باید به دست نیرو‌های مختصص و مردم بیفتد، ادامه داد: ما همه چیز را متمرکز کردیم به پایتخت و مناطق دیگر کشور را رها کردیم.

ایزدخواه گفت: اگر قطب محصولی در شهرستانی است از همانجا آن را صادر کنیم. سفالگر و فلان نخبه سفال معروف همدان به شهریار مهاجرت می‌کند و می‌گوید که بازار سفال در تهران است نه همدان، باید اجازه دهیم تمرکززدایی و پایتخت زدایی شکل گیرد، در این صورت تهران به خاطر آلودگی هوا تعطیل نمی‌شود.
 
وی بیان کرد: امام فرمود: استقلال کشور از مسیر کشاورزی می‌گذرد. کشاورزی اگر محور توسعه در کشور شود پیش می‌رویم. نه به این معنا که صنعت پیشرفته نمی‌خواهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار