آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۶۴۷۰
زمانی مطرح کرد

حدود ۶۰۵ هزار نفر آزمون الکترونیکی در نیمسال جاری برگزار می‌شود

رئیس دانشگاه پیام نور گفت: ۶۰۴ هزار و ۱۹۶ نفر آزمون الکترونیکی در ۵۰۷ مرکز داخل و خارج از کشور دانشگاه برگزار می‌شود.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه پیام نور؛ محمدرضا زمانی رییس دانشگاه پیام نور در حاشیه جلسه هیئت رئیسه با عنوان اینکه آزمون‌های دانشگاه در نهایت دقت و با حفظ امنیت خاطر دانشجویان برگزار می‌شود، گفت: در نیمسال جاری، ۲ میلیون و ۸۸۹ هزار نفر آزمون برای ۳۹۱ هزار و ۳۹۶ نفر دانشجو در ۴۸۴ مرکز داخل کشور در حال برگزاری است.

رییس دانشگاه پیام نور افزود: در حال حاضر ۶۰۴ هزار و ۱۹۶ نفر آزمون الکترونیکی در ۵۰۷ مرکز داخل و خارج از کشور دانشگاه پیام نور برگزار می‌شود.

زمانی با اشاره به روند رو به رشد دو سال اخیر دانشگاه در افزایش سهم آزمون‌های الکترونیکی خاطرنشان کرد: دانشگاه پیام نور در رویکردی جدید به دنبال تقویت زیرساخت‌های الکترونیکی برای برگزاری آزمون‌های آنلاین و الکترونیکی با هدف تبیین مدیریت سبز، حذف کاغذ و حفظ محیط زیست است که در این زمینه نیز پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است و در این نیمسال ۲۴ درصد آزمون‌های پایان ترم دانشجویان به صورت الکترونیکی برگزار می‌شود.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار