کد خبر:۸۱۶۸۶۶
آخر هفته با اخبار فناوری |

لزوم بازنگری در قوانین حمایتی شرکت‌های دانش‌بنیان / کارت ملی هوشمند با چیپ‌های «ایران ساخت» تولید می‌شود

برای مرور مهمترین اخبار فناوری طی یک هفته گذشته در حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و تکنولوژی‌های روز با ما همراه باشید.

لزوم بازنگری در قوانین حمایتی شرکت‌های دانش‌بنیان / کارت ملی هوشمند با چیپ‌های «ایران ساخت» تولید می‌شود

به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، حوزه معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در این هفته با اخبار متنوع و فراوانی روبه رو بود که خلاصه‌ای از آن‌ها را می‌توانید در ادامه مرور کنید.
 
تکنولوژی پروتز عصبی پاراسایکلینگ در دانشگاه علم و صنعت رونمایی شد
در هفته‌ای که گذشت، مراسم رونمایی از طرح ملی فناوری پاراسایکلینگ در دانشگاه علم و صنعت ایران با حضور مسئولان این دانشگاه و سورنا ستاری، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور برگزار شد.

در این رونمایی ستاری در جمع خبرنگاران گفت: رونمایی از این تکنولوژی جدید در دانشگاه علم و صنعت اتفاق مبارکی است. در واقع حمایت از ایده‌ها و نوآوران و همچنین نیروی انسانی فوق العاده‌ای که در دانشگاه‌ها فعال هستند بزرگترین اتفاقی است که در حال حاضر رخ می‌دهد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور عنوان کرد: سیستم پروتز عصبی پاراسایکلینگ دومین محصول دانشگاه علم و صنعت است که از عمومیت بیشتری نسبت به محصول اول برخوردار بوده و می‌تواند مشکلات یبماران ضایعه نخاعی را تا حد ممکن برطرف کند.
 
لزوم بازنگری در قوانین حمایتی شرکت‌های دانش‌بنیان / کارت ملی هوشمند با چیپ‌های «ایران ساخت» تولید می‌شود
 
دستگاه یک میلیاردی «تصویربرداری لیزری از چشم» بومی‌سازی شد
در حوزه لیزر و فوتونیک، تجهیزات و فناوری‌های گسترده‌ای وجود دارد که باید بومی‌سازی شود. پروژه بومی سازی تکنولوژی ساخت دستگاه otc تصویر برداری مقطعی از شبکیه چشم از جمله طرح‌های است که ستاد توسعه فناوری‌های فوتونیک، لیزر، مواد پیشرفته و ساخت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای توسعه فناوری‌های مرتبط به آن اعلام فراخوان کرد.

احمد امجدی استاد دانشگاه شریف که سرپرستی گروه تحقیقاتی در زمینه فناوری مرتبط با این دستگاه را بر عهده دارد، در این‌باره اظهار کرد: اطلاعات ذخیره شده در شبکیه چشم می‌تواند دسترسی دقیق تری را نسبت به تاریخچه بیماری شخص برای کادر درمانی فراهم سازد.

به گفته‌ی امجدی؛ به دلیل نوسانات ارزی، قیمت دستگاه otc تا یک میلیارد تومان افزایش یافت و همین مسئله نیز به انگیزه‌ای تبدیل شد تا با بومی سازی فناوری آن، بتوانیم باری از روی دوش جامعه درمانی کشور برداریم و قیمت آن را به شکل چشمگیری کاهش دهیم.
 
ارائه خدمات به ۴۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان / معیار‌های ارزیابی کیفیت هر سال سختگیرانه‌تر می‌شود
سید محمد صاحبکار، رئیس مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی ریاست‌جمهوری، در رابطه با وجود تحریم‌ها و کمک شرکت‌های دانش‌بنیان به کشور و چگونگی ارزیابی این شرکت‌ها، اظهار داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان براساس قانونی که سال ۱۳۸۹ در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید به عنوان مجموعه‌ای از شرکت‌هایی که تحت حمایت ویژه دولتی هستند شناخته شده‌اند؛ کارگروهی است که ۱۲ عضو دارد و وزارتخانه‌های مختلف در آ‌ن عضو هستند.

وی با اشاره به معیار‌های قانونی در حوزه شرکت‌های دانش بنیان اضافه کرد: در حال حاضر ۴۷۰۰ شرکت دانش‌بنیان تایید شده‌اند که مشمول مزایای این قانون هستند و در زمینه‌ها و حوزه‌های مختلف قرار گرفته‌اند؛ در این راستا اقداماتی همچون تدوین آیین‌نامه ارزیابی و تشخیص شرکت‌ها و موسسات دانش‌بنیان و به روز رسانی آن به صورت سالانه، تدوین و به روز رسانی فهرست کالا‌ها و خدمات دانش‌بنیان، انجام فرایند‌های ممیزی و ارزیابی شرکت‌های متقاضی توسط شبکه کارگزاران فعال در سطح کشور، تهیه شیوه‌نامه سنجش طرح دانش فنی شرکت‌ها انجام شده است.
 
لزوم بازنگری در قوانین حمایتی شرکت‌های دانش‌بنیان / کارت ملی هوشمند با چیپ‌های «ایران ساخت» تولید می‌شود
 
کارت ملی هوشمند با چیپ‌های «ایران ساخت» تولید می‌شود
با توجه به اهمیت توسعه فناوری‌های با تکنولوژی بالا و نیاز‌های موجود کشور، ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به حمایت از طرح‌های فناورانه سه حوزه «طراحی، ساخت و تولید پمپ‌های خلا توربومولکولار»، «طراحی چیپ کارت ملی هوشمند و گذرنامه» و «تولید اعداد تصادفی کوانتومی ایمن پرسرعت» کرده است.

در این فراخوان آمده است که طرح‌های ارسالی در کارگروه تخصصی ستاد توسعه فناوری‌های اقتصاد دیجیتال و هوشمندسازی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ارزیابی و در صورت پذیرش، از تسهیلات کم‌بهره و کمک بلاعوض، بهره‌مند می‌شوند.
 
لزوم بازنگری در قوانین حمایتی شرکت‌های دانش‌بنیان / کارت ملی هوشمند با چیپ‌های «ایران ساخت» تولید می‌شود
 
کارخانه‌های نوآوری در ۸ کلان شهر مستقر هستند
اسماعیل قادری فر، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در بازدید از کارخانه نوآوری آزادی به عنوان شعبه اول پارک فناوری پردیس در کشور گفت: طی سال‌های گذشته مفهوم پارک علم و فناوری در کشور جا افتاده است. کارخانه نوآوری را در هشت کلان شهر ایجاد کرده ایم. این کارخانه‌ها چرخه نوآوری را به حرکت درآورده اند.

وی تاکید کرد: قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارت‌آپ‌ها متعلق به سال ۸۹ است اکنون ۱۰ سال از تدوین آن قانون می‌گذرد بهتر است که بازنگری صورت گیرد.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار