شرکتهای دانشبنیان در یک اقدام فناورانه به تولید پروتزهای فعال زیستی اختصاصی شده جایگزین استخوان قابل کاشت در بدن انسان پرداختند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، شرکتهای دانشبنیان با اقدامی فناورانه و نوآورانه در حوزه تولید پروتزهای فعال زیستی اختصاصی شده جایگزین استخوان قابل کاشت در بدن انسان، وارد عمل شدند تا توسعه درمان بیماریها را شاهد باشیم.
تولید پروتزهای فعال زیستی اختصاصی شده جایگزین استخوان قابل کاشت در بدن انسان برای توسعه درمان بیماریها نقش مهمی دارد. هم افزایی میان فعالان این حوزه و انجام پروژههای هدفمند میتواند گامی موثر برای پیشرفت کشور در این حوزه باشد.
در گذشته پزشکان از این پروتزها برای برخی بیماران آن هم به صورت پراکنده استفاده میکردند، اما در حال حاضر شرکتهای دانشبنیان با فعالیت خود پیشرفت را برای این حوزه به ارمغان آوردهاند. در مرکز تحقیقات جراحیهای فک و صورت با همکاری شرکتی دانش بنیان با استفاده از نرم افزارهای پیشرفته از این پروتزها استفاده میشود. همچنین کارگذاری پروتز در بدن پس از آماده سازی نیز با استفاده از سیستم هدایتگر انجام میشود. سیستمی که آن هم توسط دانش بنیانها طراحی و ساخته شده است. دانش بنیانها در این فعالیت خود با نوآوری قابلیت ردیابی پروتز را ممکن کردهاند.
دانشبنیانها با تولید محصولات نوآورانه در مسیر خلق ثروت قرار گرفتهاند. مسیری که کاهش وابستگی به اقتصاد نفتی مقصد آن است. روشی که برای تولید پروتزهای فعال زیستی اختصاصی شده جایگزین استخوان قابل کاشت در بدن انسان طراحی شده است، در کشور و همچنین در منطقه کاملا توجیه اقتصادی دارد و در صورت موفقیت، مبنای مهمی در پیشرفت علوم پزشکی است.