کد خبر:۸۱۵۸۶۴
قادری‌فر در بازدید از کارخانه نوآوری آزادی:

کارخانه‌های نوآوری در ۸ کلان شهر مستقر هستند / لزوم تدوین مصوبه‌های قانونی برای کارخانه‌ها

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: کارخانه‌های نوآوری در هشت کلان شهر به فعالیت می‌پردازند و چرخه نوآوری را به حرکت درآورده‌اند.
کارخانه‌های نوآوری در ۸ کلان شهر مستقر هستند / لزوم تدوین مصوبه‌های قانونی برای کارخانه‌ها
به گزارش خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، اسماعیل قادری فر، رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری صبح امروز هشتم دی ماه ۹۸ در بازدید از کارخانه نوآوری آزادی به عنوان شعبه اول پارک فناوری پردیس در کشور گفت: طی سال‌های گذشته مفهوم پارک علم و فناوری در کشور جا افتاده است. کارخانه نوآوری را در هشت کلان شهر ایجاد کرده ایم. این کارخانه‌ها چرخه نوآوری را به حرکت درآورده اند.

وی افزود: کارخانه‌های نوآوری در سال‌های گذشته به صورت متروک باقی مانده بودند اما با حمایت دولت و سرمایه گذاری بخش خصوصی توانستیم به این کارخانه‌ها سر و سامان دهیم و آن‌ها را به کارخانه نوآوری تبدیل کنیم اکنون این کارخانه‌های نوآوری به فعالیت می‌پردازند، اما زیرساخت‌های لازم را ندارند.

قادری فر با بیان اینکه باید مصوبه قانونی برای کارخانه‌های نوآوری تدوین شود تا هویت این مکان‌ها مشخص شود، تصریح کرد: همچنین در بحث مالکیت فکری نیز ضعف‌هایی وجود دارد در برخی از پلتفرم‌های حمایتی که استارتاپ‌ها ایجاد می‌کنند، مستند قانونی ندارند این موجب می‌شود تا استارتاپ‌های دیگر ضرر ببینند.

رئیس مرکز توسعه فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت: در بخش‌هایی همچون دارو و درمان حمایت وزارت بهداشت را داریم، اما در حوزه گردشگری هیچ حمایتی وجود ندارد از این رو لازم است کارگروه مشترکی ایجاد شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قانون حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و استارتاپ‌ها متعلق به سال ۸۹ است اکنون ۱۰ سال از تدوین آن قانون می‌گذرد بهتر است که بازنگری صورت گیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار