کد خبر:۸۱۷۴۱۴
مقتدری در گفتگو با دانشجو:

تجاری‌سازی پرینترهای سه‌بعدی در مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) / تسهیلات مالی به واحد‌های فناوری داده می‌شود

رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) گفت: دو پرینتر سه بعدی که کاربرد تزئینی و غذایی دارند، مجوز تولید انبوه را اخذ کرده‌اند.

حامد مقتدری رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س)، در گفتگو با خبرنگار فناوری خبرگزاری دانشجو، درخصوص فعالیت‌های این مرکز، اظهار کرد: در حال حاضر مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) ۲۵ واحد فعال وجود دارد که بسیاری از آن‌ها در حال توسعه محصول هستند.

مقتدری ادامه داد: امروز شاهدیم که ۵ شرکت دانش بنیان مستقر در مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) به جایی رسیده‌اند که نمونه محصول آن‌ها آماده است.

وی درخصوص محصولات شاخص تولید شده توسط واحد‌های فناوری این مرکز رشد گفت: در حال حاضر دو شرکت سازنده پرینتر سه بعدی محصولات خود را در حوزه پرینت تزئینی با استفاده از مواد پلیمری و پرینت خوراکی که توسط شکلات انجام می‌شود نهایی کرده‌اند، به نحوی که آماده عرضه به بازار است.

رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) درخصوص دستگاه دیگری که توسط واحد‌های فناور مستقر در این مرکز رشد ساخته شده است، تصریح کرد: فناوران یک دستگاه ضدتعریق ساخته‌اند، این دستگاه به کمک امواج می‌تواند افرادی را درمان کند که در اثر بیماری دست یا بدنشان تعریق زیادی دارد.

مقتدری افزود: برای تولید این دستگاه ضدتعریق مجوز‌های بین المللی از کشور‌هایی مثل سوئیس گرفته شده، همچنین در کشور نیز مجوز فروش این دستگاه از وزارت بهداشت اخذ شده است.

وی در پاسخ به این سوال که دانشگاه برای تجاری این محصولات چه حمایت‌هایی را در نظر گرفته است، تاکید کرد: مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) به صورت مستقیم حمایتی صورت نمی‌گیرد، اما تلاش می‌شود تا با برگزاری جلسات مشترک با بازیگران اصلی این صنعت و وزارتخانه‌های مربوطه فناوران جوان بتوانند از درست‌ترین و کوتاه‌ترین مسیر مجوز‌های لازم برای تولید انبوه محصول خود را اخذ کنند.

رئیس مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) با بیان اینکه ممکن است گاهی واحد‌های فناور به دلیل مسائل مالی در نیمه راه نتوانند ادامه دهند، خاطرنشان کرد: سعی شده تا فناوران از تسهیلات وام استفاده کنند، همچنین تلاش شده از مزایای هزینه اسکان پایین بهره‌مند شوند و بدون اینکه هزینه‌های اولیه آن‌ها بالا باشد، مسیر توسعه محصول را پیش برند.

وی یادآور شد: تسهیلات مالی محدودی هم در نظر گرفته شده است که به آغاز کار واحد‌های فناور مستقر مرکز رشد دانشگاه الزهرا(س) کمک شایانی می‌کند.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار