انرژي هسته‌اي اصلي در ذهن جوان‌هاست
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۰۴
حجت‌الاسلام قرائتي:

انرژي هسته‌اي اصلي در ذهن جوان‌هاست

حجت‌الاسلام محسن قرائتي با بيان اينکه خداوندي که در جمادات انرژي هسته‌اي تعبيه کرده چگونه ممکن است در انسان اين انرژي را ذخيره نکرده باشد، ادامه داد: انرژي هسته‌اي اصلي در ذهن جوان‌هاست و ذهن انسان توان‌مندي‌هاي خارق‌العاده‌اي دارد که بايد با برنامه‌ريزي صحيح از آن استفاده برد.

به گزارش گروه فرهنگی «شبکه خبر دانشجو»، رئيس ستاد اقامه نماز کشور در جمع برادران برگزيده کانون‌هاي فرهنگي هنري مساجد در مشهد به تشريح علل غيبت پرداخت و با اشاره به اينکه امام، شخصيتي بين‌المللي دارد و حکومتش جهاني است تاکيد کرد: منتظران ظهور حضرت‌مهدي(عج) بايد بين‌المللي فکر و عمل کنند.

وي افزود: غيبت امام‌زمان(عج) به دليل عدم آمادگي جامعه است و اگر زمينه‌ها  فراهم شود آن حضرت ظهور مي‌کند.

رئیس ستاد اقامه نماز با اشاره به روايتي که حضور امام‌زمان(عج) را به مانند خورشيد پشت ابر مي‌داند، گفت: همچنان که مردم از مزاياي خورشيد پشت ابر بهره مي‌برند مردم هم علي‌رغم غيبت از وجود و لطف ايشان بهره‌مند مي‌شوند. 

قرائتي با اشاره به اين که تفاوت انسان با ساير حيوانات در عقل و علم اوست گفت: شرف انسان به علم و عقل اوست اما چون اين دو ناقص است خداوند از طريق نبوت و امامت عقل و علم انسان را هدايت مي‌کند.

وي با بيان اينکه اسلام توجه ويژه‌اي به علم دارد گفت: براساس مباني ديني ما بايد از گهواره تا گور در جستجوي علم باشيم و در اسلام فارغ‌التحصيلي معنا ندارد.

قرائتي ادامه داد: نفس علم آموزي بايد مورد توجه باشد نه اينکه علم ابزار دست‌يابي به ساير آمال قرار گيرد.

مدرس درس‌هايي از قرآن صدا و سيما در بخش‌هاي ديگري از سخنانش به تحليل و تفسير سوره «عصر» پرداخت و تصريح کرد: خداوند در قرآن به زمان و عصر سوگند ياد کرده و اين سوگندها نشان دهنده اهميت وقت در اسلام است و به عنوان نمونه اينکه خداوند متعال سه مرتبه در قرآن به سحر قسم ياد مي‌کند دليل بر فضيلت اين زمان است.

قرائتي با اشاره به اينکه مطالعه کتاب هاي مفيد بايد بخش مهمي از زندگي جوانان را تشکيل دهد، گفت: هر جواني بايد يک دوره تفسير قرآن و کتاب هايي در مورد رموز و اسرار نماز بخواند ضمن اين‌ه پيشنهاد مي کنم هر جواني در مدت 52 هفته سال، مجموعه کتاب‌هاي شهيد مطهري را به‌طور کامل مطالعه کند.

قرائتي با انتقاد از خودباختگي جوانان گفت: ما احکام متعالي بسياري داريم که چون اعتماد به نفسمان را از دست داده و هويت خود را فراموش کرده‌ايم متوجه آنها نيستيم در حاليکه اين احکام مي‌توانند ما را به تعالي برسانند.

وي دين اسلام را بي‌رقيب و بي‌نظير توصيف کرد که قوانين آن مي‌تواند پاسخگوي نياز هر عصري باشد.

رئيس ستاد اقامه نماز به ورزش‌هاي توصيه شده در دين اسلام اشاره و خاطر نشان  کرد: سوارکاري، تيراندازي و شنا در اسلام توصيه شده که هم لذت و نشاط روحي را براي انسان فراهم مي‌کند و هم مي‌توان با آن ورزش‌ها به جامعه خدمت کرد.

قرائتي با اشاره به اينکه خيلي از رشته‌هاي ورزشي فاقد اين فوايد هستند و حتي جوايز ورزشي مثل کاپ و جام، فوايد عقلايي ندارد، گفت: پيامبراسلام، درخت خرما و شتر هديه مي‌داد که براي فرد مفيد بود.

وي از مردم خواست شيوه هاي تشويق ورزشي را از اسلام بياموزند تا اين تشويق‌ها هم براي جامعه و هم  براي  ورزشکار مفيد باشد.

قرائتي همچنين به جنبه‌ حقوقي احکام اسلامي اشاره کرد و گفت: هزاران نکته حقوقي در قرآن وجود دارد که نظير آن در قوانين حقوقي شرق و غرب ديده نمي‌شود.

وي با بيان اين که غيبت، بزرگترين تضييع حق ديگران است، افزود: در کره زمين بيشترين حقي که از انسان ها ضايع مي‌شود غيبت ديگران است که در هيچ قانوني به اين تضييع حق توجه نشده اما در اسلام غيبت به شدت مذموم شمرده شده و از مسلمانان خواسته شده است در اين‌باره حق ديگران را رعايت کنند.

قرائتي با بيان اينکه در مورد برخي احکام اسلام و آيات قرآن امروزه دانشگاه‌هاي تخصصي در جهان، تأسيس مي‌شود گفت: اسلام قرن‌ها پيش در قرآن به رنگ‌ها توجه کرده و امروز در جهان دانشکده روانشناسي رنگ‌ها تأسيس شده است.

وي گفت: هر انساني ابتدا بايد توانمندي‌هاي خود را کشف کرده از آنها استفاده کند، آنگاه با تزکيه نفس زمينه بروز جامعه مهدوي(ع) را فراهم کند.

قرائتي در پايان اظهار اميدواري کرد تا فعالان کانون‌هاي فرهنگي هنري، نهضت قرآن‌آموزي در مساجد ايجاد کنند./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار