حاجب، مسئول گروههای جهادی بسیج دانشجویی جنوب کرمان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه
خبرگزاری دانشجو، در خصوص امدادرسانیهای صورت گرفته به مناطق سیل زده و شرایط کنونی آنها گفت: ما گروههای بومی جهادی را از همان دقایق اولیه سیل فعال کردیم و در ابتدا در روستاهای شهرستانهای قلعه گنج و رودبار جنوب به توزیع مواد غذایی مثل نان و برنج و کنسروجات پرداختیم.
حاجب افزود: تقریبا در این مناطق مشکلات اولیه و ضروری
که مردم در هنگام وقوع سیل با آن مواجه میشوند، برطرف شده، اما منازل بعضی از مردم پر از آب شده و ما در نظر داریم این مسئله را با همت گروههای جهادی به سامان برسانیم. در تلاش هستیم که در تعطیلی بین دو ترم این اردوهای جهادی را برگزار کنیم که دانشجویان به مشکل برنخورند.
مسئول گروههای جهادی بسیج دانشجویی جنوب کرمان ادامه داد: مواد غذایی در قالب کنسرو، برنج، روغن و ... و بستههای بهداشتی شامل اقلام مختلف به همراه پتو و وسایل گرمایشی را جمع آوری کرده و در مناطق جنوبی کرمان پخش کردیم.
بیشتر بخوانید:
وی در ادامه گفت: چون شرایط سیستان حادتر و وخیمتر از کرمان است، بخش زیادی از اعضای گروه ما به آنجا اعزام شده و به فعالیت پرداخته اند و همان اقلامی که در کرمان به دست مردم سیل زده رساندیم، در مناطق مختلف بلوچستان نیز توزیع کردیم.
حاجب در پایان گفت: تقریبا ما دو روز در سیستان مشغول بودیم. در حال حاضر عدهای از اعضای گروه جهادی ما مشغول جمع آوری اقلام و برخی مشغول پخش و خدمت رسانی هستند. در شهرستانهای کهنوج، فاریاب و قلعه گنج موکبی برپا کردیم و کمکهای مردمی را جمع میکنیم. حتی منزل یکی از اهالی جنوب کرمان که بر اثر سیل تقربیا نابود شده بود، توسط دانشجویان جهادی بازسازی شد.