آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۹۸۹

روایت روزنامه اصلاح طلب از مواجهه دولت با رسانه‌های مستقل

فشار‌های ادامه‌دار دولت بر صدا و سیما، با انتقاد روزنامه آفتاب یزد مواجه شد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، این روزنامه اصلاح‌طلب نوشت: خبری در دنیای مجازی و خبرگزاری‌های رسمی و روزنامه و کلا حوزه خبر و تحلیل دست به دست می‌شود که «گویا» پیشنهادی از سمت نهاد ریاست جمهوری به دست «صدا و سیما» رسیده مبنی بر اینکه «بسته خبری» از ما و «انتشار» از شما!

به تعبیری خیلی ساده؛ صدا و سیما آن چیزی را به مردم و افکار عمومی تحویل دهد که ما می‌گوییم! نخستین واکنش ما به این خبر به طور کاملا «طبیعی و ناخودآگاه» این بود «ای کاش دروغ باشد!»، اما هر چه بیشتر کنکاش کردیم و زمان گذشت، دیدیم و باور کردیم که پیشنهاد ارائه شده به صدا و سیما، دقیقا همانی است که ما هزار بار گفتیم و حرص خوردیم که «ای کاش دروغ باشد!»

نویسنده ادامه می‌دهد: پرده دیگر ماجرا بازمی‌گردد به کلیت ماجرای دولت تدبیر و امید و رفتاری که با رسانه‌های مستقل در پیش گرفته و قصد هم ندارد کوتاه بیاید و آن اینکه، عملا تاب نقد نیست و رسانه مستقلی که «از گل نازک‌تر» بگوید قطعا شامل خطاب و عتاب است و کنار گذاشته شدن و محروم ماندن از تمامی حقوق حقه خود و گویا، این رویه، به عادتی مألوف تبدیل شده که رسانه یعنی همانی که ما می‌گوییم بنویسد و رسانه همانی را بنویسد که خوشایند ما است.

ما وظیفه داریم از رسانه به معنای عام رسانه دفاع کنیم و بی‌هیچ پرده‌ای به رئیس محترم بگوییم: «آقای روحانی! رسانه‌ای که آزاد نباشد رسانه نیست، روابط عمومی است...» هرچند می‌دانیم و می‌دانید که شما حتی به روابط عمومی نیز اعتقادی ندارید!
منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار