کد خبر:۸۲۲۸۳۳
نگاهداری خبر داد

دانشگاه آزاد در ۱۰ رشته رتبه اول کشور را کسب کرد

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: این دانشگاه با یک جهش بزرگ در ۱۰ رشته، رتبه اول و ۳ رشته موضوع دانشگاهی رتبه دوم کشور را کسب کرد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از دانشگاه آزاد اسلامی، بابک نگاهداری معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد گفت: بر اساس آخرین ویرایش پایگاه طلایه داران علم (ESI) در دی ماه ۱۳۹۸، این دانشگاه با یک جهش بزرگ در ۱۰ رشته موضوع‌های مؤثر ایران رتبه اول و در ۳ رشته رتبه دوم کشور را کسب کرد.

نگاهداری اظهار داشت: دانشگاه‌های ایران در ۲۲ رشته موضوعی به عنوان دانشگاه‌های مؤثر رتبه بندی شده اند. در اکثر این رشته‌ها یعنی ۱۴ رشته-موضوع، دانشگاه آزاد حضور مؤثر داشته و در ۱۰ رشته در تعداد مستندات علمی رتبه اول را کسب کرده است.

وی ادامه داد: این رشته‌ها عبارتند از: ریاضیات، شیمی، علوم رایانه، علوم کشاورزی، علوم گیاهان و حیوانات، علوم محیطی و بوم شناسی، علم مواد، مهندسی، فیزیک و زیست شناسی و بیوشیمی؛ همچنین دانشگاه آزاد در سه رشته موضوع داروشناسی و سم شناسی، علوم زمین و علوم اجتماعی (عمومی) رتبه دوم کشور را در تعداد مستندات علمی کسب کرده است.

معاون دانشگاه و رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد تصریح کرد: در سه رشته موضوع زیست شناسی و بیوشیمی، علوم زمین و علوم اجتماعی (عمومی) دانشگاه آزاد برای اولین بار جزء دانشگاه‌های مؤثر معرفی شده است.

وی اظهار داشت: این دانشگاه در هشت رشته موضوعی ریاضیات، شیمی، علوم رایانه، علوم کشاورزی، علوم گیاهان و حیوانات، علم مواد، مهندسی و داروشناسی و سم شناسی بر اساس تعداد مستندات علمی دارای رتبه زیر ۱۰۰ جهانی و در سه رشته علوم محیطی و بوم شناسی، فیزیک و زیست شناسی و بیوشیمی دارای رتبه زیر ۲۰۰ جهانی است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار