آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۰۹۸

دیوارنگاره میدان ولیعصر، بزرگترین دیوارنگاره کشور رنگ و بوی فاطمی گرفت

در آستانه فرا رسیدن سالگرد شهادت حضرت زهرا (س)، بزرگترین دیوارنگاره کشور رنگ و بوی فاطمی به خود گرفت.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، «عمریست دخیلم به ضریحی که نداری» جدیدترین طرح دیوارنگاره میدان، ولی عصر (عج) است که بامداد امروز (دوشنبه ۷ بهمن ماه) در این میدان اکران شد.

این دیوارنگاره با طراحی کارگاه سه در چهار و به همت خانه طراحان انقلاب اسلامی در آستانه سالروز شهادت حضرت زهرا (س) رونمایی شده است.

دیوارنگاره میدان ولیعصر، بزرگترین دیوارنگاره کشور رنگ و بوی فاطمی گرفت
دیوارنگاره‌های قبلی میدان، ولی عصر (عج) به پویش‌های «آه از غمی که تازه شود با غمی دگر»، «انتقام سخت»، «خانواده ایرانی»، «با جوانان کار‌ها دشوار نیست»، «در لشکر حسینم»، «آسان و آسمانی»، «ای حرمت بهشت من»، «بهشتی می‌شود هرکس حسینی است»، «وقت عمل است»، «فَأَغرَقناهُم أَجمَعینَ» و «دیگری را به خود مقدّم دار» اختصاص داشته است.
 
دیوارنگاره میدان ولیعصر، بزرگترین دیوارنگاره کشور رنگ و بوی فاطمی گرفت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار