به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، پرهام جانفشان با بیان اینکه، از مجموع ۱۶ اثر ثبت شده ۹ اثر متعلق به مجسمههای استاد ابوالحسن صدیقی میباشد گفت::مرحوم ابوالحسن صدیقی آثاری را از خود به یادگار گذاشته است که امروز بخش مهمی از تاریخ و هویت شهری تهران محسوب میشود.
وی افزود: شناسایی و ثبت نمادهای فرهنگی و تاریخی شهر تهران بخشی از الویتهای معاونت میراث فرهنگی استان تهران در سالهای آتی خواهد بود.
جانفشان گفت:: هویت و تاریخ یک ملت تنها به موزهها و محوطههای تاریخی و باستانی خلاصه نمیشود و در برنامههای تورهای تهرانگردی موضوع نمادهای تاریخی و فرهنگی شهر تهران بیشتر از گذشته مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی افزود: مجسمه فردوسی در میدان فردوسی، مجسمه خیام در پارک لاله، مجسمه امیر کبیر در پارک ملت، مجسمه امیر کبیر در مدرسه دارالفنون، مجسمه فردوسی در موزه کتاب و میراث مستند، سردیس دایه استاد صدیقی در مجموعه باغ موزه نگارستان و مجسمه سیاه نی زن و دو سردیس سیاه نی زن در موزه هنرهای ملی از آثار استاد صدیقی بود که در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
وی خاطر نشان کرد: با همکاری و حمایت قابل تقدیر مدیریت موزه آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) شش "در " تاریخی این آستان مقدس نیز در فهرست اثار ملی به ثبت رسیده است.
جانفشان گفت::مجسمه میدان حر اثر استاد غلامرضا رحیم زاده ارژنگ از دیگر نمادهای فرهنگی و تاریخی شهر تهران بود که با نظر اعضا واجد ارزش ثبت در فهرست آثار ملی شناخته شد.