آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۹۳۵

ارتش سوریه در فاصله ۲ کیلومتری شهر استراتژیک «سراقب»

گروه معارضان سوری اعلام کرد که نیرو‌های دولتی سوریه در فاصله کمتر از دو کیلومتری شهر استراتژیک «سراقب» در استان ادلب قرار دارند.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیرو‌های ارتش سوریه در آستانه به دست گرفتن کنترل شهر استراتژیک سراقب در شمال غربی این کشور هستند که از حدود یک هفته پیش درگیری‌هایی میان این نیرو‌ها و گروهک‌های تروریستی در این منطقه در جریان است.

از ماه دسامبر گذشته از آغاز عملیات نظامی ارتش سوریه، مناطق تحت سیطره جبهه النصره و گروهک‌های تروریستی همپیمان با آن نفوذ خود را در استان ادلب و اطراف ن. به صورت چشمگیری از دست داده‌اند.

گروه موسوم به «مرکز دیده‌بان حقوق بشر سوریه» - وابسته به معارضان- می‌گوید نیرو‌های ارتش وارد درگیری‌هایی شدید با گروه‌های تروریستی، به‌خصوص با جبهه النصره در محور‌های سراقب در حومه جنوبی ادلب و «الراشدین» در حومه غربی حلب شده‌اند.

«رامی عبدالرحمن» مدیر مرکز مذکور گفت: «درگیری‌های شدیدی در جنوب شهر سراقب در جریان است و نیرو‌های دولتی تقریبا در فاصله دو کیلومتری این شهر قرار دارند.»

سراقب از شهر‌های همجوار «معرة النعمان» - دومین شهر بزرگ ادلب- است که چهارشنبه گذشته ارتش سوریه کنترل آن را در دست گرفت.

آزادسازی قریب‌الوقوع سراقب ضربه سخت دیگری برای گروه‌های تروریستی است که هفته‌هاست با حملات شدید نیرو‌های دولتی در مناطق شمال غرب این کشور مقابله می‌کنند.

ارتش سوریه اینک بیش از ۴۰ درصد از مناطق استان ادلب را که از آن به عنوان آخرین پایگاه شورشیان سوری یاد می‌شود به تصرف خود درآورده و در صورت تصرف سراقب، به پیروزی بزرگ دیگری در این منطقه دست پیدا خواهد کرد.

سراقب در محل تلاقی دو محور بزگرراهی کلیدی در شمال غرب سوریه قرار دارد و نیرو‌های دولتی برای برچیدن آخرین پایگاه‌های شورشیان، در صدد تصرف کامل آن هستند.

یکی از این دو بزرگراه کلیدی یعنی «ام ۵» حلب، دومین شهر بزرگ سوریه و یکی از مراکز اقتصادی این کشور را به دمشق، پایتخت متصل می‌کند و دیگری یعنی «ام ۴۱» حلب را به شهر ساحلی لاذقیه وصل می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار