کد خبر:۸۲۵۸۱۱

فلاحت پیشه: منعی برای تصمیم گیری درباره خروج ایران از NPT در مجلس نیست / ضرورت کاهش مناسبات با آژانس

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه مجلس می‌تواند درباره خروج ایران از NPT تصمیم‌گیری کند، گفت: این تصمیم به مصلحت کشور در شرایط فعلی نیست، اما می‌توان در تقابل با اروپایی‌ها مناسبات با آژانس را کاهش داد.
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حشمت‌الله فلاحت‌پیشه با اشاره موضوع خروج ایران از پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای، گفت: دشمنان جمهوری اسلامی قطعا با خروج ایران از NPT امیدوار و خوشحال خواهند شد، به نظر می‌رسد که خروج از پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای اجرای مکانیسم ماشه از سوی برخی گرو‌های داخلی باشد که می‌پندارند دلسوزانه درباره کشور تصمیم می‌گیرند.

نماینده مردم اسلام آباد غرب و دالاهو در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در شرایط تقابل با آمریکا و اروپایی‌هاست به این دلیل که آن‌ها تعهدات خود را زیر پا گذاشتند و از ابزار تهدید و تحریم به جای پایبندی به تعهدات استفاده می‌کنند لذا در صورتی که ایران هم به موضوع خروج از NPT بپردازد در مسیر مورد نظر آن‌ها حرکت کرده است.

وی افزود: ایران در ارتباط با از پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای تعهداتی داده و همه آنچه که تا به حال بنیاد حقوقی و مباحث ما درباره برجام و موضوعات هسته‌ای بوده در قالب NPT است، ما بیشترین نظارت‌ها را پذیرفتیم لذا خروج از NPT یعنی ایران دیگر نظارتی را نمی‌پذیرد. همچنین یعنی بازگشت تحریم‌های شورای امنیت و شرایط دوره‌ای که پرونده ایران را ذیل فصل هفتم منشور ملل متحد در شورای امنیت مطرح کردند.

فلاحت‌پیشه یادآور شد: خروج از NPT به صلاح کشور نیست، ایران بدون آنکه از پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای خارج شود می‌تواند مناسبات خود را با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی کاهش دهد. خروج از پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای به معنای رفتن در مسیری است که کره شمالی در آن مسیر گام برداشت و هنوز نتوانسته از آن خارج شود.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با یادآوری اعلام وصول طرح عادی خروج از پیمان منع گسترش سلاح هسته‌ای (NPT)، گفت: مجلس شورای اسلامی برای بررسی و تصویب این طرح منعی ندارد هرچند موضوع هسته‌ای از مقوله‌های کلان کشوری است و شورای عالی امنیت ملی در رابطه با آن تصمیم‌گیری می‌کند، اما به نظر می‌رسد هیچ کدام از بخش‌های حاکمیت نباید در شرایط کنونی به سمت موضوع خروج ایران از NPT رود.
منبع: خانه ملت
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار