آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۱۵۳
آهون منش در گفتگو با دانشجو:

دانشگاه‌ها پس از انقلاب بیشتر در حوزه کمی رشد یافته‌اند

رئیس اتحادیه دانشگاه‌های غیرانتفاعی گفت: بعد از انقلاب اسلامی دانشگاه‌ها بیش از پیش به رشد کمی توجه کرده‌اند و بسیار کم به کیفیت اهمیت داده‌اند.

علی آهون‌منش، رئیس اتحادیه دانشگاه‌های غیرانتفاعی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با تبریک سالگرد انقلاب اسلامی درباره وضعیت توسعه کمی و کیفی دانشگاه‌ها بعد از انقلاب اسلامی گفت: بعد از انقلاب اسلامی دانشگاه‌ها بیش از پیش به رشد کمی توجه کرده‌اند و بسیار کم به کیفیت اهمیت داده‌اند به همین دلیل نمی‌توانیم بگوییم که وضعیت مطلوبی را نسبت به دانشگاه‌های هم طراز خود در دانشگاه‌های اروپا و آمریکا داریم.
 
وی با بیان اینکه در حقیقت بسیاری از داوطلبان آزمون سراسری موفق به قبولی در کنکور نشدند به همین دلیل دولت تصمیم به افزایش دانشگاه‌ها و کاهش داوطلبین پشت کنکوری کرد، اظهار کرد: در آن زمان یک میلیون و ۸۱۰ هزار نفر داوطلب پشت کنکوری وجود داشت که رقم قابل توجهی محسوب می‌شد دولت برای حل این مشکل به افزایش کمی دانشگاه‌ها اقدام کرد.
 
آهون‌منش با بیان اینکه اکنون میزان ۳۸۰۰ دانشگاه در کشور مشغول به فعالیت هستند، اظهار کرد: دانشگاه‌ها از نظر گسترش کمی بسیار جلوتر از برنامه ششم توسعه عمل کرده‌اند، اما از نظر کیفیت بسیار عقب‌ هستند.

وی با اشاره به اینکه بزرگترین چالش این حوزه مربوط به بی‌توجهی دولت به بخش خصوصی می‌شود؛ اظهار کرد: دولت در تمام حوزه‌ها از جمله صنعت، تجارت، گردشگری، کشاورزی سرمایه گذاری انجام می‌دهد و به پرداخت وام‌های کم‌‎بهره می‌پردازد، اما به حوزه آموزش عالی هیچ توجهی نمی‌کند.
 
آهون منش با بیان اینکه دانشگاه‌های غیر انتفاعی کمک شایانی به انقلاب کرده اند، خاطرنشان کرد: دانشگاه‌های غیر انتفاعی در حال حاضر ده درصد از کل آموزش عالی کشور را بدون اینکه یک ریال برعهده دولت بگذارند یا از بیت‌المال مصرف کند تامین می‌کنند این موضوع بسیار مهمی است که سبب اشتغال و تولید می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار