رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور اظهار داشت: درنظر داریم تا با کمک و استفاده از ظرفیتهای شهرداری، هزینه ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنایی را به صفر برسانیم.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ سید جواد حسینی رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور در مراسم رونمایی از طرحهای جدید سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: یکی از اهداف اصلی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، بروز رسانی این سازمان بر اساس روشهای نوین جهانی آموزش استثنایی در برطرف کردن نیازهای دانش آموزان برای ورود به جامعه است.
حسینی اظهار داشت: سازمان آموزش و پرورش استثنایی در تلاش است تا با بالابردن سطح آگاهی جامعه در خصوص عوامل ایجاد معلولیت در کودکان استثنایی، از بروز ناتوانیهای جسمی و ذهنی پیش از تولد جلوگیری کند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور گفت: از دیگر دستاوردهای این سازمان تشکیل پارلمان مجازی سازمان، پارلمان آموزش و پرورش استثنایی و پارلمان مشورتی اولیا و مربیان سازمان است که هرکدام در جایگاه خود تاثیر بسزایی در پیشرفت خدمات این سازمان به دانشآموزان خواهد داشت.
حسینی ادامه داد: سه محور اصلی برنامهها و اهداف سازمان آموزش و پرورش استثنایی، سیاست اجتماعی، مشارکتمحور و دانشبنیان بودن این سازمان است و و تلاش میکنیم برنامهها را به این سمت سوق دهیم.
سید جواد حسینی تصریح کرد: بیش از ۱۵۲ هزار و ۲۶۹ دانشآموز با نیازهای ویژه در سال تحصیلی ۹۹ ـ. ۹۸ تحصیل میکنند و دانشآموزان اوتیسم، اختلالات هیجانی رفتاری، آسیبهای بینایی، شنوایی، معلولیتهای جسمی و حرکتی، کمتوانی ذهنی، چند معلولیت از این تعداد هستند؛ که در مقاطع پیشدبستان تا مقطع دوم متوسطه مشغول به تحصیل هستند.
رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی گفت: اعتباری نزدیک به ۴۶ میلیارد تومان برای کمک به ایاب و ذهاب دانشآموزان استثنایی به سازمان تخصیص داده شده است که ۵۰ درصد از این اعتبار را سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور پرداخت میکند که این میزان اعتبار در طول پنج سال ۴۲ برابر بیشتر شده است.
حسینی اظهار داشت: درنظر داریم تا با کمک و استفاده از ظرفیتهای شهرداری، هزینه ایاب و ذهاب این دانش آموزان را به صفر برسانیم.
رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور با اشاره به طرحهای رونمایی شده امروز گفت: میز خدمت الکترونیکی سازمان آموزش و پرورش استثنایی کشور، شیوهنامه طرح نظام تصمیمگیری مشارکتمحور از مدرسه تا ستاد، طرح جمعآوری ایدههای مطلوب (طرح جام) همچنین شیوهنامه تشکیل کمیته رصد و کاربست مطالعات ملی و بینالمللی از دیگر دستاوردهایی بود که امروز رونمایی شد.