کد خبر:۸۲۶۷۷۱

اقرار نماینده سازمان جهانی بهداشت بر عدم مشاهده «کرونا» در ایران

نمکی با بیان اینکه آزمایشات اولیه از دانشجویان حاکی از عدم آلودگی آن‌ها به کرونا است، گفت: نماینده سازمان جهانی بهداشت، از محل قرنطینه بازدید و اقرار کرد که موردی از کرونا ویروس جدید در ایران گزارش نشده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سعید نمکی اظهار کرد: تعدادی از دانشجویان ایرانی که در شهر ووهان چین گرفتار بودند را به کشور بازگرداندیم و آن‌ها تحت قرنطینه و مراقبت‌های لازم هستند و تمام آزمایش‌های اولیه از این دانشجویان، حاکی از عدم آلودگی آن‌ها به کرونا ویروس جدید است و این آزمایشات هر روز تکرار می‌شود تا بتوانیم در پایان ۱۴ روز، آن‌ها را صحیح و سالم به خانواده‌هایشان تحویل دهیم.

وی افزود: دیروز هملمن، نماینده سازمان جهانی بهداشت در ایران، از محل قرنطینه دانشجویان ایرانی بازگشته از چین بازدید داشت و اقرار کرد که هم نظام بهداشتی ایران، بسیار مقتدر و مسلط است و هم اینکه تا این لحظه، هیچ موردی از کرونا ویروس جدید در ایران گزارش نشده و وی روش قرنطینه و مراقبت از دانشجویان در ایران را به شدت تایید کرد.

وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: بر خلاف اظهارات مقامات امریکا که می‌گویند دارو و تجهیزات پزشکی و غذا مشمول تحریم نیست، بیشترین فشار‌ها را به ایران وارد کردند و اجازه ندادند که دارو را از کشور‌های مختلف تامین کنیم و خوشبختانه با تمهیداتی که اندیشیدیم، تمام دارو‌های مورد نیاز و مواد اولیه کارخانه‌های داروسازی را به کشور وارد کرده‌ایم و به جرات می‌توانم بگویم که صنعت دارویی کشور حداقل تا ۶ ماه آینده، یک ثانیه هم تعطیلی نخواهد داشت و ۹۷ درصد از دارو‌های مورد نیاز، در کشور تولید می‌شود.

نمکی افزود: دارو‌های مورد نیاز بیماران خاص و صعب‌العلاج نیز با وجود همه فشار‌های آمریکایی‌ها از بازار‌های مختلف تا کنون تامین کرده‌ایم البته تحریم‌ها، هزینه تامین دارو‌ها را برای ایران بالا برده که سعی کرده‌ایم این هزینه‌ها از منابع دولتی پرداخت شود تا فشاری به مردم وارد نشود.

وی ادامه داد: وضعیت دارویی کشور در حال حاضر مطلوب است و هیچ مشکل عمده‌ای نداریم.

وزیر بهداشت در خصوص تصمیم وزارت بهداشت برای توسعه خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان جم، گفت: در نشست مشترکی که با وزرای نفت و رفاه داشتیم، پیرو تفاهم نامه‌ای که قبلاً به امضا رسیده بود، پیگیری می‌کنیم که هم برای بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی عسلویه و هم برای امکانات مورد نیاز بیمارستان‌های کنگان و دیّر و شهرستان جم در برنامه زمان بندی به گونه‌ای پیش رویم که تا یکی دو سال آینده، مشکلی برای ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در این مناطق وجود نداشته باشد.


ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار