کد خبر:۸۲۷۱۵۶
در شبکه اترک خراسان شمالی مطرح شد

باید و آفت‌های تبلیغات انتخابات از نگاه دانشجویان خراسان شمالی / از تحریکات قومی تا افکار جوانانه

در آستانه انتخابات مجلس و به منظور تشریح شاخص‌های نماینده اصلح، برنامه «پای کار» با حضور و مدیریت دانشجویان خراسان شمالی به مدت ۳ شب بر روی آنتن سیما شبکه اترک خراسان شمالی می‌رود.
حسین اکبری

به گزارش خبرنگار دانشگاه  خبرگزاری دانشجو از بجنورد، در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی و به منظور تشریح شاخص‌های نماینده اصلح، برنامه «پای کار» با حضور و مدیریت دانشجویان خراسان شمالی به مدت ۳ شب بر روی آنتن سیما شبکه اترک خراسان شمالی می‌رود.

نخستین قسمت این برنامه شب گذشته باحضور یاسر فرهادی، معاون مطالبه گری و گفتمان سازی بسیج دانشجویی استان و سید محمد جعفری، فعال دانشجویی خرسان شمالی برگزار شد و بر روی آنتن شبکه استانی اترک رفت.

جعفری در ابتدای این برنامه به لزوم شرکت در انتخابات اشاره کرد و گفت: باید توجه داشته باشیم که اثر انتخاب خوب یا بد به خود ما برخواهد گشت و اگر به بهانه نبود یک کاندیدای اصلح در انتخابات شرکت نکنیم، فرصت را برای به مسئولیت رسیدن افراد ضعیف‌تر مهیا خواهیم کرد.

این فعال دانشجویی در ادامه با اشاره به بخشی از وظایف کاندیدا‌های انتخابات در پیش از ورود به مجلس شورای اسلامی ادامه داد: کاندیدا ابتدا باید خود را به نحو صحیح به جامعه معرفی کند و البته باید از اقداماتی مانند سیاه نمایی، ایجاد نیاز کاذب در جامعه و فریب دادن مردم حین تبلیغات خودداری کند.

در ادامه این گفتگو فرهادی، معاون گفتمان سازی بسیج دانشجویی خرسان شمالی برانگیختن احساسات قومی برای جذب رای را یک آفت دانست و اظهار کرد: قانون گذاری و نظارت دو وظیفه اساسی نمایندگان است و آن‌ها باید سعی کنند قوانین کارامد تحویل دستگاه اجرایی دهند.

وی افزود: بعضی اوقات نمایندگان در طول ۴ سال درگیر انتصابات می‌شوند که این مسئله پیام خوبی به مردم منتقل نمی‌کند.

جعفری در ادامه دو شاخص تقوا و جوان گرایی را از مولفه‌های اساسی انتخاب نماینده دانست و خاطرنشان کرد: تقوا به معنی خوف نسبت به خدا است، اما معنی کاملش این است که کاری بر خلاف رضای خدا انجام ندهیم و تقوای سیاسی که یک زیر شاخه تقوا محسوب می‌شود باید از سمت مسئولان رعایت شود.

این فعال دانشجویی در تشریح جوان بودن نمایندگان نیز بیان کرد: در جوان گرایی هرچند سن مهم است، اما باید به فکر و اندیشه جوانانه نیز تاکید کرد. در وضع کنونی کشور نیازمند نمایندگان مجلسی هستیم که ایده‌های مبتکرانه داشته باشند.

فرهادی نیز در بخش پایانی قسمت اول برنامه «پای کار» تصریح کرد: تخصص دیگر شاخص نماینده است و این یعنی فرد توانایی حضور در یک کمیسیون تخصصی را داشته باشد. همچنین نماینده باید سواد داشته باشد که منظورمان از این واژه آشنایی با مسائل کشور است.

وی در پایان خطاب به مردم بیان داشت: بین وعده دادن و برنامه دادن فرق است لذا ما مردم باید از کاندیدا سئوال کنیم که چطور می‌خواهی کار را انجام می‌دهی و نه چه می‌خواهی انجام دهی.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار