آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۷۵۰۹
مرادخانی در گفتگو با دانشجو:

صندوق پژوهش و فناوری ارزش آفرین اشراق در زنجان تاسیس شد

رئیس پارک علم و فناوری زنجان گفت: صندوق پژوهش و فناوری ارزش آفرین اشراق در زنجان برای حمایت از فناوران و نوآوران تاسیس شد.

داوود مرادخانی، رئیس پارک علم و فناوری زنجان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با بیان اینکه ما به عنوان متولی علم و فناوری در استان زنجان، خودمان را به تأسیس کردن پارک علم و فناوری محدود نکرده ایم، اظهار کرد: در حقیقت ما در زنجان اکوسیستم استارتاپی و دانش بنیان را هدف گذاری کرده ایم.

مرادخانی با بیان اینکه به دنبال توسعه صنعت استارتاپی در زنجان هستیم، افزود: پارک علم و فناوری زنجان از آغاز فعالیت کار خود را با ۳۲ شرکت دانش بنیان آغاز کرد، در سال ۹۷ تعداد این شرکت‌ها به ۵۴ شرکت رسید و اکنون به ۶۵ رسیده است.

رئیس پارک علم و فناوری زنجان افزود: بنابراین آمار فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در پارک ما، در سال ۹۷ بیشترین نرخ رشد را بین پارک‌های علم و فناوری کشور داشته است.

وی با تأکید بر اینکه هدف گذاری ما صرفا افزایش تعداد مراکز رشد یا شرکت‌های دانش بنیان نیست، افزود: زنجان از حیث صنایع، کشاورزی، صنعت برق فشار قوی و صنایع معدنی به ویژه سرب و روی و همچنین در حوزه IT یکی از استان‌های پیشرو در کشور محسوب می‌شود و می‌توان در همه این حوزه ها، استارتاپ را توسعه داد.

مرداخانی ادامه داد: وقتی شما از اکوسیستم استارتاپی صحبت می‌کنید، مولفه‌های زیادی را باید کنار هم قرار دهید. در واقع اگر قرار باشد تعداد شرکت‌های دانش بنیان توسعه پیدا کند، در ابتدا باید زمینه فعالیت رکن اصلی اکوسیستم استارتاپی، یعنی کارآفرین را فراهم کنید.

وی بیان کرد: برای این اکوسیستم انواع رویداد‌ها را با کیفیت‌های مختلف تخصصی و غیرتخصصی برگزار کردیم تا باور کارآفرینی را به وجود بیاوریم.

رئیس پارک علم و فناوری زنجان گفت: برای تولید کارآفرین لازم است که ایده فناورانه داشته باشیم و به همین دلیل نشست‌های تخصصی با استادان درجه یک کشور برگزار کردیم. مثلا در حوزه نانو با پروفسور رفیع تبار جلسه گذاشتیم و در حوزه صنایع معدنی جلساتی برگزار کردیم تا بتوانیم به جوانان استان ایده پردازی را آموزش دهیم.

وی با بیان اینکه به دنبال آموزش تیم سازی به هسته‌های فناور در استان زنجان هستیم، افزود: برگزاری جلسه‌های مشاوره با صنعت گران و فعالان استارتاپی کشور در این زمینه به جوانان استان ما کمک بسیاری کرد.

مرادخانی به تأسیس صندوق پژوهش و فناوری ارزش آفرین اشراق در زنجان اشاره کرد و گفت: سهام این صندوق ۵۱ درصد متعلق به بخش خصوصی و ۴۹ درصد متعلق به دولت است.

وی با بیان اینکه بخشی از اکوسیستم که نیاز به تأمین مالی دارد، می‌تواند با تکیه بر این صندوق نیاز‌های خود را برطرف کند، گفت: برای اینکه اکوسیستم استارتاپی و فناوری استان را تکمیل کنیم، به دنبال جذب سرمایه گذار داخلی یا خارجی رفتیم تا سرمایه خود را به صورت هوشمندانه هزینه کند.

رئیس پارک علم و فناوری زنجان ادامه داد: اقدام مهم دیگر ما ایجاد تعامل بین صنایع دولتی یا خصوصی بزرگ استان با فعالان نوآوری بود تا نیاز‌های خود را مطرح کنند. به این صورت صنایع بزرگ خودشان به عنوان سرمایه گذار و شتاب دهنده وارد بازی می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: اقدام مهم دیگر ما نیز ایجاد فضای تسهیل گری مشاوره‌ای و تجاری برای توسعه استارتاپ‌ها و فناوران استان بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار