کد خبر:۸۲۸۲۵۰
حکیم زاده:

جذب ۳۶ هزار کودک بازمانده از تحصیل / امسال پیک نوروزی نداریم

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش گفت: در سال تحصیلی ۹۸ توانسته ایم ۳۶ هزار و ۴۴۴ کودک بازمانده از تحصیل را جذب کنیم.
جذب ۳۶ هزار کودک بازمانده از تحصیل/ امسال پیک نوروزی نداریمبه گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، رضوان حکیم زاده معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش در نشست خبری که در ساختمان زنده‌یاد علاقه‌مندان وزارت آموزش و پرورش برگزار شد با اشاره به شهادت سردار سلیمانی، اظهار کرد: هرچند این شهادت، واقعه تلخ و ناگواری بود، اما درس‌هایی برای ما داشت و این فرصتی برای ارائه یک الگوی تربیتی خوب برای کودکان بود.

وی با بیان اینکه امسال ۸ میلیون و ۲۷۸ هزار و ۱۳۵ دانش‌آموز را در دوره دوره ابتدایی ثبت‌نام کردیم که افزایش ۲.۵۷ درصدی را نسبت به سال گذشته نشان می‌دهد، اظهار کرد: ۳۴۵ هزار و ۴۱ دانش‌آموز اتباع داریم که ۰.۱۱ درصد افزایش نسبت به سال قبل داشته است.

حکیم‌زاده با بیان اینکه ۳۵۲ هزار و ۹۴۸ کلاس درس در دوره دبستان داریم، ادامه داد: ۲۳۹ هزار و ۷۰۵ معلم ابتدایی داریم که ۳.۸۴ درصد کاهش را نسبت به سال قبل نشان می‌دهد.

وی با تأکید بر اینکه امسال پیک نوروزی نداریم، گفت: تحت هیچ عنوان تحلیل یا داستان عید که هزینه‌ای به خانواده‌ها تحمیل کند و گرفته شود، غیرقانونی است.

معاون آموزش ابتدایی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: ورود کتب آموزشی و کمک درسی و برگزاری آزمون‌ها و مسابقات چرتکه، لیگ پایا و .. در مدارس ابتدایی ممنوع است.

حکیم زاده با اشاره به اینکه در سال تحصیلی ۹۸ توانسته ایم ۳۶ هزار و ۴۴۴ کودک بازمانده از تحصیل را جذب کنیم که در مقایسه با سال قبل افزایش ۱.۰۷ درصدی را در حذب نشان می‌دهد، گفت: اکنون تعداد کل نوآموزان ما یک میلیون و ۵۳ هزار و ۳۱ نفر و تعداد کلاس‌های پیش دبستانی ۷۰ هزار و ۹۶۴ مورد است.

وی همچنین درباره دانش‌آموزان عشایری افزود: ۱۸۵ هزار دانش‌آموز عشایری داریم که در ۱۲ هزار و ۵۰۰ کلاس و ۶۱۰۰ مدرسه تحصیل می‌کنند؛ ۴۱۶۷ هنرآموز عشایری داریم و ۹۰۷ نفر در مراکز آموزش عالی پذیرفته شده‌اند؛ ۷۲ درصد معلمان عشایر مدرک تحصیلی کارشناسی دارند و شمار مدارس چادری را کاهش داده‌ایم.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: نرخ خالص ثبت نام به ۹۸.۱۸ درصد در سال ۹۸ رسیده است و توانستیم از سال ۹۲ تا ۹۸ تعداد ۲۱۳ هزار و ۲۰۵ کودک تارک تحصیل را شناسایی کرده و به مدرسه بازگردانیم و نرخ ترک تحصیل را به ۱.۱۱ درصد رسانده‌ایم.

وی با اشاره به مهمترین اقدامات انجام شده در معاونت آموزش ابتدایی گفت: قرار بود طرح خشونت زدایی از مدارس ابتدایی را اجرا کنیم. ولی وزیر یک بسته همه جانبه تحولی از هر معاونت خواسته است و مقرر شد ما این طرح را نیز در قالب بسته تحولی که حرکت از حافظه محوری به مهارت محوری و تربیت تمام ساحتی است را ارائه کنیم؛ فراهم کردن محیط امن برای دانش آموزان با این بسته خشونت زدایی دنبال می‌شود.

به گفته معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش ارتقای مدیریت آموزشگاهی، روش‌های نوین تربیتی، تقویت فعالیت‌های علمی و پژوهشی و صلاحیت‌های حرفه‌ای و علمی معلمان، توسعه عدالت آموزشی و افزایش نرخ پوشش تحصیلی از دیگر اقدامات است.

وی افزود: افزایش تعداد راهبران آموزشی که به عنوان سفیران کیفیت کار می‌کنند نیز انجام شده است و ۲ هزار و ۸۷۸ راهبر آموزشی در سال جاری داریم؛ تصویب پست راهبران آموزشی در اداره امور استخدامی انجام و سهمیه بنزین را برای سرکشی راهبران به مدارس دریافت کردیم که دو روز گذشته با پیگیری وزیر انجام و ابلاغ شد؛ همچنین ارتقای صلاحیت‌های حرفه‌ای معلمان دنبال شد و نرخ پوشش را به ۳۲ درصد رسید.

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش به طرح بازی و یادگیری اشاره و بیان کرد: راه‌اندازی اتاق‌ها یک کار نمادین برای جلب توجه والدین و جامعه نسبت به اهمیت بازی در یادگیری مورد توجه ماست، اما باید به سمتی برویم که معلمان آموزش دیده در هر فضایی از بازی برای یادگیری استفاده کنند.

حکیم زاده با اشاره به دوره پیش دبستانی گفت: برای دوره پیش دبستانی در برنامه ششم توسعه و سندتحول بنیادین هدف‌گذاری‌های داشته ایم. تعمیم دوره پیش دبستانی در مناطق دو زبانه از برنامه‌های اصلی است و دو بخشنامه مهم را برای ساماندهی فضا‌های دولتی برای پیش دبستانی به استان‌ها ابلاغ کنیم. امیدواریم تخصیص اعتبارات نیز انجام و دغدغه‌های ما را مرتفع کند. نرخ پیش دبستانی در مناطق روستایی به ۵۶ درصد رسیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار