آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۸۷۰۴
در واکنش به لغو مناظره‌های انتخاباتی در دانشگاه‌های خراسان جنوبی؛

رحیمی: چرا ماده ۵۹ قانون انتخابات مجلس فقط در خراسان جنوبی اجرا می‌شود؟!

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی گفت: نمی‌دانیم چرا ماده ۵۹ قانون انتخابات مجلس فقط در دانشگاه‌های خراسان جنوبی اجرا می‌شود؟

مصطفی رحیمی، دبیر شورای تبیین بسیج دانشجویی خراسان جنوبی در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به لغو مناظره‌های انتخاباتی در دانشگاه‌های این استان اشاره کرد و گفت: برنامه‌هایی به صورت پرسش و پاسخ و مناظره در دانشگاه‌های استان و بیرجند برنامه ریزی کرده بودیم و برای اینکه بتوانیم عدالت را بین کاندیدا‌ها رعایت کنیم، از همه آنان برای حضور دانشگاه دعوت کردیم.

رحیمی ادامه داد: برخی از نامزد‌ها حضور در دانشگاه را پذیرفتند و برای توزیع برنامه و اینکه در همه دانشگاه‌ها برنامه انتخاباتی برگزار شود، قرعه کشی کردیم.

دبیر شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی خراسان جنوبی افزود: در همین اثنا یکباره نامه زدند که طبق ماده ۵۹ قانون انتخابات، همه مناظرات در دانشگاه‌ها لغو شد.

وی ادامه داد: در این ماده قانونی گفته شده که استفاده از امکانات دولتی برای تبلیغات نامزد‌ها ممنوع است، اما برنامه مناظره با شیوه اجرایی که ما برنامه ریزی کرده بودیم، مصداق تبلیغ نمی‌شد. در واقع مناظره‌ها به گونه‌ای طراحی شده بود که فرصتی برای تبلیغ نامزد‌ها ایجاد نشود و آنان صرفا به بیان دیدگاه‌های خود بپردازند و به سوالات دانشجویان پاسخ دهند.

رحیمی گفت: نکته این است که فرماندار فعلی بیرجند، در دوره پیشین انتخابات مجلس هم در همین سمت فعالیت می‌کرد، اما در آن زمان مناظره انتخاباتی در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند برگزار شد. سوال اینجاست که آن زمان برگزاری مناظره اشتباه نبود، اکنون اشتباه است؟

وی به تأکیدات رهبر انقلاب بر برگزاری کرسی آزاداندیشی در دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: براساس بیانات رهبری، مناظره یکی از مصادیق کرسی آزاداندیشی است.

رحیمی تصریح کرد: نمی‌دانیم چرا این ماده قانونی صرفا در بیرجند و خراسان جنوبی در حال اجرا است و در دانشگاه‌های دیگر استان‌های کشور همچنان مناظره‌هایی بین نامزد‌های انتخابات مجلس برگزار می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار