معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران صبح امروز از افتتاح آزمایشی زیرگذر کوی نصر یا همان گیشا خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، صفا صبوری دیلمی صبح امروز در مراسم افتتاح آزمایشی زیرگذر گیشا با حضور در جمع خبرنگاران گفت: زیرگذر کوی نصر یا همان گیشا پروژه عملیاتیاش از سال ۱۳۹۵ متوقف شده بود و تا خردادماه سال ۱۳۹۸ حدود ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی داشت.
وی با بیان اینکه خردادماه سال ۱۳۹۸ پل گیشا جمعآوری شد، اظهار کرد: از آن پس انجام عملیات اجرایی زیرگذر گیشا در دستور کار قرار گرفت و براساس برنامهریزیهای اولیه مقرر شد که در خردادماه سال ۱۳۹۹ این زیرگذر افتتاح شود، اما بنا به توصیه شهردار تهران با برقراری شیفتهای کاری بیشتر، افتتاح پروژه را به ۲۹ اسفندماه کوتاه کردیم، اما از آنجایی که ترافیک شب عید برای مردم آزاردهنده است و از نظر ایمنی نیز این پروژه تکمیل شده است، تصمیم گرفتیم این پروژه را به صورت آزمایشی افتتاح کنیم و بعد از احصاء مشکلات در همان زمان از پیش تعیین شده، این زیرگذر را افتتاح رسمی کنیم.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه حدود ۲۰ روز زودتر این زیرگذر افتتاح میشود، تصریح کرد: کمتر از سه درصد از عملیات تکمیلی این زیرگذر باقیمانده است که در نظر داریم در کنار مردم این سه درصد عملیات را نیز انجام دهیم.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا تا تکمیل پروژه صبر نکردید؟ اظهار کرد: از نظر ایمنی این پروژه تکمیل شده است و تنها عملیاتهای ساده همچون یکسری ریزهکاریها باقی مانده است که ارتباطی با کیفیت تردد مردم در زیرگذر ندارد و از سوی دیگر ترافیک این منطقه برای مردم آزاردهنده بود و میبینید که در دقایق ابتدایی که این زیرگذر افتتاح شده چه حجمی از تردد در آن صورت میگیرد.
صبوری دیلمی با بیان اینکه براساس طرح اولیه ما باید دو عملیات تکمیلی دیگر بر روی این زیرگذر انجام دهیم، ادامه داد: پرونده ساخت و بهرهبرداری زیرگذر بسته میشود، اما براساس طرح اولیه میبایست یک روگذر که به پل سبز زندگی شهرت گرفته و همچنین یک دوربرگردان جنوب – جنوب بر روی بزرگراه شهید چمران برای دسترسی به گیشا احداث کنیم که براساس برنامهریزیهای صورت گرفته در فروردینماه سال ۱۳۹۹ عملیات اجرایی این دوربرگردان و پل سبز زندگی آغاز میشود.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران در مورد هزینه اجرای این پروژه نیز با بیان اینکه هنوز صورت وضعیتهای مالی قطعی نشده، اما برآورد اولیه ۲۰۰ میلیارد تومان بود، گفت: با این حال مهندسان ما با مهندسی ارزشی که بر روی این پروژه انجام دادند و همچنین اصلاحات انجام شده حدود ۶۰ میلیارد تومان از هزینههای پروژه کم کردند و برآورد ما این است که مبلغ پروژه از ۱۳۰ میلیارد تومان بیشتر نمیشود.
وی در پاسخ به این سوال که چرا سرعت حرکت در این زیرگذر ۵۰ کیلومتر است، اما در مابقی تونل و زیرگذرها ۶۰ کیلومتر است، اظهار کرد: طی هماهنگی که با پلیس انجام دادهایم ۱۰ کیلومتر از سرعت حرکت در این زیرگذر کم کردیم، اما این اتفاق موقتی است.
معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران با بیان اینکه در افتتاح هر پروژهای معمولا سرعت حرکت را کم میکنند، چرا که مردم به مسیرها آشناییت ندارند و ممکن است تغییر مسیر آنها در سرعت بالا اختلالاتی را در حرکت در سایر خودروها ایجاد کند، گفت: این کاهش سرعت حرکت به ۵۰ کیلومتر موقتی است.