کد خبر:۸۳۱۲۳۲
با حکمی از سوی نمکی؛

معاون آموزشی وزارت بهداشت، مدیر کمیته اپیدمیولوژی کووید- ۱۹ شد

طبق حکم وزیر بهداشت و رئیس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت به عنوان مدیر کمیته اپیدمیولوژی کووید- ۱۹ منصوب شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از وزارت بهداشت، سعید نمکی، وزیر بهداشت و رئیس ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا،علی اکبر حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت را به عنوان مدیر کمیته اپیدمیولوژی کووید- ۱۹ منصوب کرد.
 
در این حکم آمده است: حقدوست، معاون آموزشی وزارت بهداشت، با توجه به سوابق علمی و اجرائی ارزنده، با حفظ سمت، مدیریت کمیته اپیدمیولوژی کووید - ۱۹ به جنابعالی محول می‌شود تا با استفاده از ظرفیت متخصصین کمیته کشوری و همچنین تجارب دیگر کشور‌ها و بهره گیری از دانش اساتید برجسته دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در بررسی اپیدمیولوژیک بیماری اقدام فرمایید.

بدیهی است کمیته مذکور به عنوان مجموعه اصلی در اعلام نظر رسمی علمی در این مورد اقدام می‌کند و دیگر کمیته‌های کشور ضروریست تا مورد را به کمیته مذکور اعلام و اظهار نظر نهائی از این طریق صورت پذیرد.

همچنین وزیر بهداشت در احکامی جداگانه اعضای کمیته مشورتی اپیدمیولوژی کووید-۱۹ را منصوب کرد.

بر اساس این احکام علی اکبر حقدوست معاون آموزشی، محسن اسدی لاری مدیرکل همکاری‌های بین الملل، محمد آسائی مشاور وزیر در امور بهداشتی، احسان مصطفوی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی، بابک عشرتی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، احمد رئیسی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی، سید مهدی طباطبائی عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی به عنوان اعضای کمیته مشورتی اپیدمیولوژی کووید-۱۹ منصوب شدند.

در این حکم آمده است: «بدینوسیله با توجه به سوابق علمی، جنابعالی بعنوان عضو کمیته مشورتی اپیدمیولوژی کووید-۱۹ منصوب می‌شوید تا با بررسی مستندات و یافته‌های خارجی و داخلی و الگوی بیماری زایی و ابتلا ویروس در کشور و مقایسه با دیگر نقاط جهان نسبت به بررسی وضع موجود و پیش بینی روند بیماری در کشور و همچنین اداره مدل‌های اپیدمیولوژیک اقدام فرمائید.

انتظار می‌رود در شناخت منشاء اولیه آلودگی و تهیه گزارش کشوری (national report) در کمیته مذکور تصمیم گیری شود.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار