کد خبر:۸۳۲۲۷۱
برای مقابله با ویروس کرونا؛

تولید و توزیع مواد ضدعفونی کننده از سوی دانشکده داروسازی مشهد

اعضای هیئت علمی و دانشجویان دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در عرصه تولید محلول‌های ضدعفونی کننده ورود پیدا کردند تا با تولید آن در مقابله با ویروس کووید -۱۹ به مردم خدمت کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، شیوا گل محمد زاده، معاون آموزشی دانشکده دارو سازی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اساتید دانشکده داروسازی به همراه دانشجویان محلول‌های ضد عفونی کننده را مطابق استاندارد‌ها و فرمول سازمان جهانی بهداشت تولید می‌کنند و در میان مراکز درمانی، بهداشتی، اداری و سایر ارگان‌ها توزیع می‌کنند.

گل محمد زاده با بیان اینکه در این طرح ۱۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشکده دارو سازی با معادل سازی فرمول سازمان جهانی بهداشت برای حجم بالا، مواد ضدعفونی کننده تولید می‌کنند خاطر نشان کرد: الکل مورد نیاز برای تهیه مواد ضدعفونی کننده را معاونت غذا و دارو در اختیار دانشکده قرار داده است.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: علاوه براین داروخانه ۲۲ بهمن نیز به عنوان یکی از داروخانه‌های آموزشی دانشگاه در تولید محلول ضدعفونی کننده به ما کمک می‌کند.

معاون آموزشی دانشکده دارو سازی مشهد با اشاره به اینکه در حال حاضر الکل در دسترس آزمایشگاه تولید مواد ضد عفونی کننده در حال اتمام است، تصریح کرد: در صورت وجود الکل و تعطیلی دانشکده تا جایی که امکان داشته باشد تولید مواد ضدعفونی کننده را ادامه خواهیم داد تا نیاز مردم به خصوص مراکز درمانی به این ماده کاهش یابد.

گل محمد زاده با بیان اینکه به جز بیمارستانها، مواد ضدعفونی کننده تولید شده بین بانک ها، ایستگاه‌های قطار شهری، پایانه‌های مسافربری و سایر ارگان‌های درخواست کننده توزیع می‌شود، گفت: به طور متوسط روزانه ۲۰۰ تا هزار لیتر مواد ضد عفونی کننده از سوی یکی از آزمایشگاه‌های دانشکده دارو سازی تولید و بین مراکز مورد نیاز توزیع می‌شود که نوسان میزان تولید را وجود مواد اولیه، توان نیروی انسانی و نیاز مخاطبان مشخص می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار