آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۳۹۲
معاون مسکن و ساختمان وزیر راه:

قیمت مسکن در مناطق یک و ۲۲ از رشد منفی برخوردار شده است

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی با تأکید بر اینکه افزایش اخیر قیمت مسکن در تهران مربوط به مناطقی است که قدرت خرید مسکن وجود دارد و قبلاً کمتر رشد داشته گفت: تأثیرپذیری بازار مسکن از شرایط اقتصادی کشور کمتر از سایر بازار‌های موازی است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو محمود محمودزاده در پاسخ به این سؤال که در آمار‌های اخیر بانک مرکزی قیمت مسکن افزایش داشته است این رشد قیمت در روز‌های پایانی سال نشانگر چیست، گفت: اگر گزارش اخیر بانک مرکزی و نقطه به نقطه مناطق تهران را ملاحظه کنید متوجه می‌شوید که همه مناطق رشد نداشته است.

وی افزود: رشد قیمت مسکن در مناطقی رخ داده بود که قبلاً کمتر افزایش داشته و یا هنوز در آن مناطق قدرت خرید وجود دارد.

محمودزاده تأکید کرد: در این آمار‌ها اگر دقت کنید می‌بینید که قیمت مسکن در مناطق یک و ۲۲ که قبل رشد داشته از رشد منفی برخوردار شده است.

معاون مسکن و ساختمان وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: پس مناطقی که هنوز قدرت خرید وجود دارد و قیمت‌ها در حد توان خرید است تا حدودی ان هم اندک رشد داشته است.

محمودزاده با اشاره به اینکه مناطقی از تهران هستند که قیمت مسکن بسیار رشد داشته قبلاً و در آمار جدید بانک مرکزی رشد قیمت منفی بوده است اظهار داشت: این روز‌ها تلاطم بازار‌های موازی مثل ارز و طلا زیاد است، اما می‌بینیم که بازار مسکن با مدیریت خوبی که صورت گرفت تأثیرپذیری کمتری داشته است.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار