کد خبر:۸۳۲۵۱۰

«کرونا» اولین جشنواره سینمایی عربستان را هم تعطیل کرد

برای جلوگیری از گسترش ویروس «کرونا» دست‌اندرکاران جشنواره فیلم «دریای سرخ» که به‌عنوان نخستین جشنواره سینمایی عربستان قرار بود امسال برگزار شود، آن را به تعویق انداختند.
 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو به نقل از ورایتی، برگزارکنندگان جشنواره بین‌المللی فیلم «دریای سرخ» دیروز اعلام کردند مجبور شدند تصمیمی سخت بگیرند و برای حفاظت از وضعیت سلامت جهانی که این روز‌ها اهمیت زیادی دارد، اولین دوره این جشنواره را در موعد تعیین شده برگزار نمی‌کنند.

آن‌ها با ارسال ایمیل برای مهمانان جشنواره یادآوری کرده‌اند که مهمترین مساله برایشان امنیت و سلامت مهمانان، کارکنان و مخاطبانشان است.

در این ایمیل آمده است: ما اطمینان داریم که این جشنواره با برنامه‌ریزی مجدد قادر خواهد بود همه آنچه را در ۱۲ ماه اخیر برای عملی شدن آن کار کرده، محقق کند.

نخستین جشنواره سینمایی عربستان قرار بود به ریاست «اولیور استون» برگزار شود و با اکران ویژه فیلم «مالکولم ایکس» میزبان اسپایک لی کارگردان برنده جایزه اسکار نیز باشد.

این جشنواره قرار بود با شعار «تغییر فیلمنامه» کارش را انجام دهد و جوایز یک عمر دستاورد را به کین دونگ-هو از بنیانگذاران جشنواره بین‌المللی فیلم بوسان و دانیلا میشل بنیانگذار و مدیر جشنواره بین‌المللی فیلم مورلیا مکزیک و جک لانگ وزیر سابق فرهنگ فرانسه اهدا کند.

جشنواره بین‌المللی فیلم «دریای سرخ» بر مبنای برنامه اعلام شده قرار بود از ۱۲ تا ۲۱ مارس (۲۲ اسفند تا ۲ فروردین) در سایت میراث فرهنگی یونسکو در جده برگزار شود که فعلا برگزاری آن به زمان دیگری موکول شده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار