آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۳۵۹۰
یوسفی خواه خبر داد

رستوران‌های مکمل دانشگاه امیرکبیر افزایش می‌یابد / استفاده دانشجویان از این رستوران‌ها بدون پرداخت هزینه

مدیرکل دانشجویی دانشگاه امیرکبیر از گسترش رستوران‌های مکمل این دانشگاه در سال جدید خبر داد.

منتشر نشود//رستوران‌های مکمل دانشگاه امیرکبیر افزایش می‌یابد / استفاده دانشجویان از این رستوران‌های بدون پرداخت هزینه

یوسفی خواه، مدیرکل دانشجویی دانشگاه امیرکبیر درگفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: یکی از فعالیت‌ها در مدیریت هزینه  تغذیه در دانشگاه امیرکبیرراه اندازی کامل دو رستوران مکمل در دانشگاه است.

وی افزود: بر این اساس یارانه وعده شام دانشجویان را افزایش دادیم که دانشجویان بتوانند از تنوع بهتر و از کیفیت غذا‌ها بهره‌مند شوند.

یوسفی خواه خاطرنشان کرد: در یکی از رستوران‌های دانشگاه خدمات به گونه‌ای ای است که دانشجو بدون اینکه مبلغی پرداخت کند می‌تواند با همان یارانه از غذای این رستوران استفاده کند. علاوه بر این برنامه توسعه در این زمینه را داریم که رستوران‌های مکمل به سه رستوران افزایش یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار