معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد از تولید روزانه بیش از ۱۰۰ هزار ماسک بهداشتی توسط مددجویان این نهاد خبر داد و گفت: هزاران لیتر مواد ضدعفونی کننده و همچنین اقلام بیمارستانی از سوی مجریان طرحهای اشتغال کمیته امداد در حال تولید و عرضه به مردم و مراکز درمانی است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، حجتالله عبدالملکی با اشاره به همهگیری ویروس کرونا در کشور و مشکلاتی که برای هموطنان ایجاد کرده است، افزود: با توجه به کمبود ماسک، تجهیزات پزشکی و مواد ضدعفونی کننده در بیمارستانها و فشار مضاعف بر اقشار مختلف مردم در پی احتکار این اقلام توسط عدهای سودجو، کمیته امداد با یک تصمیم کارشناسی تلاش کرده است از ظرفیت کارگاهها و طرحهای خوداشتغالی مددجویان برای تامین اقلام و لوازم بهداشتی استفاده کند.
وی ادامه داد: در همین راستا با هماهنگی دانشگاههای علوم پزشکی در استانهای مختلف و کسب مجوزهای لازم، تعدادی زیادی از طرحهای اشتغال در حال فعالیت مددجویان، به سمت تولید ماسک، مواد ضدعفونی کننده و لوازم مورد نیاز کادر پزشکی و درمان هدایت شد.
عبدالملکی از تولید روزانه بیش از ۱۰۰ هزار ماسک بهداشتی توسط مددجویان و مجریان طرحهای اشتغال کمیته امداد خبر داد و گفت: علاوه بر این، کارگاهها و طرحهای خوداشتغالی مددجویان در حوزه تولید لباسهای بیمارستانی و مواد ضدعفونی کننده ورود کردهاند تا به نوعی بخشی از نیاز بازار و شبکه درمانی کشور را تامین کنند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تاکید کرد: در حال حاضر در استان فارس چندین طرح اشتغال و راهبران شغلی به سمت تولید ماسک تغییر محصول داده و روزانه تعداد قابل توجهی ماسکهای بهداشتی تولید و در اختیار مردم و مراکز درمانی قرار میدهند. همچنین در این استان یک مرکز نیکوکاری همکار با کمیته امداد و یک شرکت دانشبنیان مورد حمایت این نهاد در حال تولید مواد ضدعفونی کننده هستند.
عبدالملکی اضافه کرد: در استان آذربایجان شرقی مرکز نیکوکاری مسجد امام حسین (ع) با همکاری مددجویان کار تولید ماسک بهداشتی را آغاز کرده و یک مرکز نیکوکاری در شهرستان سهند خط تولید خود را برای تولید ۱۰۰ هزار ماسک تا پایان سال برنامهریزی کرده است. همچنین در استان سمنان نیز روزانه بیش از پنج هزار ماسک توسط ۱۰ نفر از مددجویان امداد در حال تولید است.
وی اظهار کرد: در استان مرکزی و کرمانشاه نیز چندین طرح اشتغال مددجویان کمیته امداد به تولید ماسک و اقلام بهداشتی رو آوردهاند و روزانه بیش از ۵۰۰ دست لباس بیمارستانی در اختیار مراکز درمانی قرار میدهند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد از تولید روزانه سه هزار ماسک در اصفهان با کمک مددجویان خبر داد و گفت: یک مددجوی زن سرپرست خانوار در اصفهان با تولید گان، لباس و روکشهای بیمارستانی و سربند یکبار مصرف، محصولات خود را در اختیار مراکز درمانی و بیمارستانی قرار میدهد.
وی افزود: در استان خراسان شمالی یکی از واحدهای اشتغال امداد روزانه ۲ هزار ماسک تولید میکند و در تولید لباس بیمارستانی هم وارد شده است. همچنین در کرمان کارگاهی با حضور ۱۰ نفر از مددجویان روزانه هزار ماسک تولید و میان مردم توزیع میکند.
عبدالملکی تاکید کرد: در استان مازندران یک طرح دانشبنیان مورد حمایت کمیته امداد در بابل محصولات ضدعفونی کننده را تولید میکند و در نور، بابلسر و چالوس و فریدونکنار، مجریان طرحهای خیاطی این نهاد به تولید ماسک در مقیاس متوسط رو آوردهاند تا پاسخگوی نیاز هموطنان باشند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد خاطرنشان کرد: در خراسان رضوی تعداد زیادی از واحد تولیدی مددجویان با ظرفیت تولید بیش از ۵۰ هزار ماسک کار خود را آغاز کردهاند و تولیدات خود را در اختیار مردم و شبکه بهداشت و درمان قرار میدهند.
وی گفت: در استان بوشهر نیز تعدادی از طرحهای اشتغال در حال تولید ماسک هستند و در شهرستان لنگرود استان گیلان یکی از تولیدکنندگان تحت حمایت امداد، تولید ماسک و اقلام بیمارستانی را در دستور کار قرار داده است.
عبدالملکی افزود: در صورت نیاز بازار و شبکه بهداشت و درمان کشور، امکان افزایش ظرفیت تولید مددجویان برای تامین اقلام بهداشتی مورد نیاز کشور وجود دارد با تامین مواد اولیه، میتوان میزان تولیدات این مددجویان را بالاتر برد.