کد خبر:۸۳۴۰۷۹

خطوط تولید ماسک سه لایه و لباس بیمارستانی در هلال احمر راه اندازی شد

خطوط تولید ماسک سه لایه و لباس بیمارستانی به منظور مقابله با کرونا ویروس با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر صبح امروز (چهارشنبه) در شرکت صنایع نساجی هلال ایران وابسته به این جمعیت افتتاح و راه اندازی شد.

خطوط تولید ماسک سه لایه و لباس بیمارستانی در هلال احمر راه اندازی شد

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خطوط تولید ماسک سه لایه و لباس بیمارستانی به منظور مقابله با کرونا ویروس با حضور دبیرکل جمعیت هلال احمر صبح امروز (چهارشنبه) در شرکت صنایع نساجی هلال ایران وابسته به این جمعیت افتتاح و راه اندازی شد.

تولید این نوع ماسک از روز جاری در شرکت صنایع نساجی هلال ایران آغاز و در روز‌های آینده با افزایش تولید به ۱۰ هزار عدد ماسک سه لایه در روز خواهد رسید. از ماسک سه لایه برای محافظت در برابر ذرات معلق گرد و غبار و آلودگی‌های ویروسی و پیشگیری از عفونت‌های ریوی و بیماری‌های واگیردار استفاده می‌شود و این ماسک‌های سه لایه پس از تولید در جعبه‌های بهداشتی بسته بندی و عرضه خواهد شد.

همچنین لباس بیمارستانی تولیدی در این شرکت نیز، به‌صورت یکسره شلوار و پیراهن و کلاه بهم چسبیده می‌باشد و در مکان‌های مختلف از جمله بیمارستانی، صنعتی، دارو سازی، انرژی اتمی و صنایع غذایی کاربرد دارد.

این خطوط تولیدی با اخذ تمام مجوز‌های لازم از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و نشان سیب سلامت از سازمان غذا و دارو افتتاح و راه اندازی شده است.

در آیین افتتاح و راه اندازی این خطوط تولیدی حسن صفاریه سرپرست سازمان تدارکات پزشکی جمعیت هلال احمر، ظاهر رستمی مدیرعامل شرکت صنایع نساجی هلال ایران و بهرام غیبی مدیرعامل شرکت تجهیزات پزشکی هلال ایران حضور داشتند.

ویروس کرونا یا کووید – ۱۹، نخستین بار در شهر ووهان چین شناسایی شد تاکنون به ۱۱۵ کشور سرایت کرده و سازمان بهداشت جهانی را برآن داشته است تا وضعیت فوق العاده اعلام کند.

کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت روز سه شنبه اعلام کرد: تاکنون ۸۰۴۲ نفر در کشور به طور قطعی به ویروس کرونا مبتلا شده و ۲۹۱ نفر به علت ابتلا به این ویروس فوت کرده‌اند و همچنین ۲۷۳۱ نفر بهبود یافته‌اند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار